Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с компа!

Featured Replies

Видео картата е GeForce FX5500 AGP DDR 128mb .Сегашната конфигурация на компютъра е: Pentium4 3ghz 1gb ram ДДР 400 2 плочки по 256 мб 200 mhz едната другата е 166 mhz и една 512 мб 200 mhz.Дъното е:IBM 8187MG5.Проблемът е че когато пусна цс 1.6 като поиграя малко и след 10/15 минути се появяват едни зелено/жълти ленти на екрана,и се чудя дали е заради компютъра или проблема е от картата.Също искам да попитам скоро мисля да си земам карта нвидиа 6200gt 512 mb 64 bit.Имам ли шанс да я подкарам на този комп!!! Който има идея от кво може да е да пише!!! мерси предварително :)

post-313971-0-38924800-1323466890_thumb.

Това Виста ли е?Тази конфигурация е за ХР.Слаб е хардуера.

• Автор

Това Виста ли е?Тази конфигурация е за ХР.Слаб е хардуера.

тва е windows xp но съм сложил заместител който прави да изглежда като виста :)

Еми вероятно си омазал уиндоуса.Махни я тази тема.И въобще програмата,която я генерира.

Видео картата е GeForce FX5500 AGP DDR 128mb .Сегашната конфигурация на компютъра е: Pentium4 3ghz 1gb ram ДДР 400 2 плочки по 256 мб 200 mhz едната другата е 166 mhz и една 512 мб 200 mhz.Дъното е:IBM 8187MG5.Проблемът е че когато пусна цс 1.6 като поиграя малко и след 10/15 минути се появяват едни зелено/жълти ленти на екрана,и се чудя дали е заради компютъра или проблема е от картата.Също искам да попитам скоро мисля да си земам карта нвидиа 6200gt 512 mb 64 bit.Имам ли шанс да я подкарам на този комп!!!

Който има идея от кво може да е да пише!!! мерси предварително :)

Като гледам конфигурацията ти е доста старичка ! Да си я чистил скоро - вентилатори ,процесор , процесор на видеото и т.н.? Щом тази игра ти тръгва на конфигурацията / да не бъдем максималисти за най-доброто/ добре е да бутнеш тук-там , след като попиташ Чичко Гугъл как да го направиш това!

Относно ОМАЗВАНЕТО той има право въпреки , че съм сигурен = проблема не те там !

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

• Автор

Еми вероятно си омазал уиндоуса.Махни я тази тема.И въобще програмата,която я генерира.

A windowsa ще си работи нормално нали? и преди мислех да я махна но се страхувам да не повредя windowsa :[[

Махни я да кажем с Revo Uninstaller.От add remove programs не е добре.

• Автор

Като гледам конфигурацията ти е доста старичка ! Да си я чистил скоро - вентилатори ,процесор , процесор на видеото и т.н.? Щом тази игра ти тръгва на конфигурацията / да не бъдем максималисти за най-доброто/ добре е да бутнеш тук-там , след като попиташ Чичко Гугъл как да го направиш това!

Относно ОМАЗВАНЕТО той има право въпреки , че съм сигурен = проблема не те там !

Ами последния път когато го почиствах щях да изгоря дъното.по идея на един приятел който ми каза че неговия комп си го почиства с сошоара.И аз зех да пробвам но после едва не го преебах :[[ в началото като го пусках излизаше надпис че няма сигнал. но когато го оставих малко време тръгна ;]]

Ами последния път когато го почиствах щях да изгоря дъното.по идея на един приятел който ми каза че неговия комп си го почиства с сошоара.И аз зех да пробвам но после едва не го преебах :[[ в началото като го пусках излизаше надпис че няма сигнал. но когато го оставих малко време тръгна ;]]

Чисти се,издухва се с компресор.

Абе тоз твоя приятел много умен...!

Аз се чудя как не те е посъветвал да го почистиш с някоя 2500 ватова духалка,да ти се шунтират хубаво всички спойки,та да зарадваш някой циганин на боклука.

Почистването ще го правиш с прахосмукачка,като вадиш внимателно всеки един компонент.

П,П. Ако дори за миг усетиш,че незнаеш какво правиш,спри се и го закарай на сервиз!

• Автор

Абе тоз твоя приятел много умен...!

Аз се чудя как не те е посъветвал да го почистиш с някоя 2500 ватова духалка,да ти се шунтират хубаво всички спойки,та да зарадваш някой циганин на боклука.

Почистването ще го правиш с прахосмукачка,като вадиш внимателно всеки един компонент.

П,П. Ако дори за миг усетиш,че незнаеш какво правиш,спри се и го закарай на сервиз!

Мерси много за съвета още утре ще го разглобя и почистя основно. :shock11:

Колкото до тея заместители уиндоуса да го правиш всякав друг но не и ХП не си струва само ти поразяват компа по добре го майни това нещо и според мене ще ти се оправи махни тази гнусотия с TOTAL UNINSTAL :shock11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.