Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

5 причини да добавя някой в месинджър

Featured Replies

Може би всички сме съжалявали(е малко силна дума е) за безразборното добавяне на всякакви познати и непознати в месинджърите си, а пък типажи колко щеш като започнем от обикновения досадник laugh.gif който щом ви види online ви затрупва с безсмислен спам, минем през постоянно незнаещия нещо :down: и обричащ поне 15 минути в затормозяващи обяснения ..... и стигнем до ада - клиент в месинджър :) е по-лошо животно не може да си вкарате

И идва момента за думичките - ignore, invisible, delete които обаче не винаги са подходящи да ги използваме и все пак по-добре е да не стигaмe до тях, а как да го направим

Кои са причините да добавим някой в месинджъра си? Кои са най-големите ни издънки в "подбора" ? Как да разкараме някой елегантно?

:P

Ами конкретно при Миранда има начин да немогат да ти пишат хора които са извън листата,понякога го прилагам ако има някой припрян.В листата не вкарвам всеки,все пак това не е боклучарник.Ако пък някой от листата(случвало се е)почне да досажда прекалено го делвам.В Icq и MSN messenger имам общо 14 човека които са "подбрани" така да се каже.Често някакви номера искат разрешение да ме добавят ама аз ги отхвърлям,просто не са за моя списък след като не ги познавам или сме говорили само един път.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

С непознати контактувам много рядко.

Попринцип си подбирам хората доста добре(може би затова имам ~160 човека на единия icq номер. biggrin.gif )

Рядко давам игнор(изключвам mIRC),а причината трябва да е или да съм много огорчена и обидена,или много да ми е досаждал човека,или да не ме е хванал на кеф... :)

еми аз включвам само приятели, ако не го познавам директно му давам ignore и да се спасява :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

И при мен горе-долу е така с малки изключения. Иначе винаги може да игнорираш някой, който не ти е приятен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.