Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане за Kindle Touch

Featured Replies

Здравейте приятели! Пратиха ми тази джажа като подарък от Америка и искам да попитам ако вече някой разполага с нея за по-вече информация. Разбира се, има много написано в интернет и го видях, но ме интересува личния опит и наблюдение от работата с него. Моделът е от 100$. Ето го и него: http://www.amazon.com/Kindle-Touch-Wi-Fi-Ink-Display/dp/B005890G8Y/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1326055506&sr=8-3

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Само искам да ти честитя подаръка! Аз съм с Nook Touch, който е със същия екран. Моя е с Andioid, което за мен бе определящо при покупката (след root). Погледни в този форум за малко повече информация за твоя четец, не че е писано много, но пак е нещо. Това, което аз мога да споделя като впечатления от E Ink дисплея и изобщо от четците, мнение съм дал тук - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=15878&view=findpost&p=2127178

Аз имам Kindle Touch. Всичко е екстра и устройството е много удобно. Натъкнах се на бъг с MP3 плеъра изразяващ се в това че не спира звука в слушалките като го изгасиш и според мен смуче от батерията. Амазонския съпорт ме отсвириха като разбраха че не съм в щатите...дано го оправят в някоя актуализация.

Свали си Calibre. Много удобен софтуер за работа с електронни книги. Има версия даже и за линукс, която аз ползвам с Debian Squeeze. Книги има бол в читанката. Просто си ги зареждаш в калибре-то, конвертираш ги към mobi и пращаш към четеца.

Редактирано от ieti (преглед на промените)

Само искам да ти честитя подаръка! Аз съм с Nook Touch, който е със същия екран. Моя е с Andioid, което за мен бе определящо при покупката (след root). Погледни в този форум за малко повече информация за твоя четец, не че е писано много, но пак е нещо. Това, което аз мога да споделя като впечатления от E Ink дисплея и изобщо от четците, мнение съм дал тук - http://www.kaldata.c...dpost&p=2127178

Специални благодарности.Подаръкът е от жена и не е знаела какво трябва и още повече ще ми хареса, но няма да и развалям настроението заради това че няма Android. Ако има нещо неясно, ще питам и двама Ви!

• 1 месец по-късно...

Можеш да провериш и тук: http://www.reader.bg/

Специални благодарности.Подаръкът е от жена и не е знаела какво трябва и още повече ще ми хареса, но няма да и развалям настроението заради това че няма Android. Ако има нещо неясно, ще питам и двама Ви!

Поздравления за подаръка! Това е много хубаво и удобно устройство което в комбинация с Calibre и Читанката, както ieti може значително оползотвори свободното ти време. Поне при мен стана така - вече дори където ми се налага да чакам нещо или някой, си изваждам е-книжката.

Ако устройството ще се ползва за четене, каквото му е предназначението, не съжалявай за Android - не ти трябва много. И аз съм с Nook Simple Touch, пробвах как е с Android, и като видях че единствената функционалност, която ми липсва в оригиналния софтуер е клавиатура на кирилица (защото и моя е от щатите) си го махнах.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.