Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйверите на дъното

Featured Replies

Здравейте,

Търсих някава подобна тема ама не намерих.

Имам един проблем с драйверите на дъното си. (ASUS K8N4-E) При инсталацията на драйверите за чипсета ме пита да ли искам да инсталирам и IDE Driver и като го инсталирам виндоус-а ми казва, че харддиска (seagate SATA) ми е removable и доло в трая изкарва иконката (като когато се закачи флашка). Казаха ми че това се случвало Защото дъното поддържало тази опция да се слага/маха SATA HDD като ремувабъл устройство. А като не ги слагам няма проблеми ам се чудя пък така няма ли да се забавя трансфера на машината?!?!. За USB драйвера да не говоря казва ми че изка поне SP1, a аз съм с SP2!?!. Някой ако е имал сущия проблем и го е решил да сподели . laugh.gif

Здравейте,

Търсих някава подобна тема ама не намерих.

Имам един проблем с драйверите на дъното си. (ASUS K8N4-E) При инсталацията на драйверите за чипсета ме пита да ли искам да инсталирам и IDE Driver и като го инсталирам виндоус-а ми казва, че харддиска (seagate SATA) ми е removable и доло в трая изкарва иконката (като когато се закачи флашка). Казаха ми че това се случвало Защото дъното поддържало тази опция да се слага/маха SATA HDD като ремувабъл устройство. А като не ги слагам няма проблеми ам се чудя пък така няма ли да се забавя трансфера на машината?!?!. За USB драйвера да не говоря казва ми че изка поне SP1, a аз съм с SP2!?!. Някой ако е имал сущия проблем и го е решил да сподели . laugh.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Това е характерно за този тип дъна и по - точно за драйверите на ASUS. Няма нищо тревожно. Няма да ти забавя трансфера.

:bye:

Не се излагай. Слагай си драйверите. Не ти пречи че има иконка в таскбара.

в опциите на самия драйвер

тоест "контрол панел -> систем -> хардуер -> девайс лист -> иде/атапи контролер"

просто изключваш тази възможност и всичко е на 6

• Автор
в опциите на самия драйвер

тоест "контрол панел -> систем -> хардуер -> девайс лист  -> иде/атапи контролер"

просто изключваш тази възможност и всичко е на 6

<{POST_SNAPBACK}>

Е точно това ми трябваше. Като се пребера ще го погледна.

Дане и ти да си имал същия проблем?

• Автор

Ми гледх го това ам там няма нищо за спиране един паралел иде и два сериал ата единя за сата1 и сата2 втория за сата3 и сата4. И то там няма какво да се спира разпознава си хдд-то на първия контрилер и товае. Няма как да си спра харда. Освен ако има няква др. опция.... Ама аз не намерих!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.