Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шерване на интернет

Featured Replies

Здравейте колеги.Значи дълго време си блъскам главата по един въпрос и накрая реших да споделя с вас,тей като аз не успях да намеря отговор,та се надявам някой компетентен по мрежите да успее да ми помогне. Значи вземам интернет от един приятел които е на първия етаж в един блок а аз на 5-тия.Понеже сигнала е много слаб , аз си вземах по мощтна антенка и чрез нея вземам нет-а и посредством лан картата шервам нета към моя рутер.До тук добре.Вътрешното на неговият рутер е 192.168.0.1 . А моето е 192.168.2.1 . И имаше конфликт между ип-тата и затова смених на моя рутер ипто същото като на приятеля ми.След това не вземаше автоматично ДНС понеже рутерът така е нагласен и не раздава.След което аз нагласих ръчно моя рутер и му въведох ДНС-ите и всичко тръгна работи без проблеми.Но след 5-тата минута максимум 10-та незнайно защо но интернетът спира.А на практика всичко работи има ДНС има пинг до главния рутер от които вземам интернет,а нямам пинг до нито един сайт нито скайп и така нататък.Правихме тестове с шерване на други 2 нета при които вътрешното ип е различно от 192.168.0.1 и няма никакви проблеми.Работи безотказно.Та дали имате някаква идея защо се получава така?Защото аз си блъсках главата 2 дена и не успях да го подкарам.Също няма да е зле ако знаете някаква програмка за шерване на интернет-а,ако смятате,че с нея ще бъде по добре и така нататък.Благодаря ви предварително !!!

зна4и аз бях така...1 рутер дава нет на 4 етаж безжи4но...настроики рутер 1 ип-192.168.0.20....гетауеи 192.168.0.1 еднакви днс.....рутер 2 ип-192.168.0.30 и същия гетауеи...сигнала се скапваше при прегряване на рутера ...затова взех още един с кабел4е и сега е вси4ко ок...само 4е от лан на рутер 1 слагам в лан на рутер 2 не в ван порта на рутер 2 /тои е свободен/ , и сменям аипито на рутер 2 ...и вси4ки компове към рутер 2 ползват аипитата на рутер 2 ..зададени ръ4но..а на 1 етаж си ползвар комповете аипито на рутер 1

• Автор

зна4и аз бях така...1 рутер дава нет на 4 етаж безжи4но...настроики рутер 1 ип-192.168.0.20....гетауеи 192.168.0.1 еднакви днс.....рутер 2 ип-192.168.0.30 и същия гетауеи...сигнала се скапваше при прегряване на рутера ...затова взех още един с кабел4е и сега е вси4ко ок...само 4е от лан на рутер 1 слагам в лан на рутер 2 не в ван порта на рутер 2 /тои е свободен/ , и сменям аипито на рутер 2 ...и вси4ки компове към рутер 2 ползват аипитата на рутер 2 ..зададени ръ4но..а на 1 етаж си ползвар комповете аипито на рутер 1

Само ,че аз първия рутер немога да го пипам,тоест приятелчето ми не иска да се пипа и мога да ползвам нета му,но условието е без да се пипа конфигурацията на рутера.И това което вземе уифито това шервам и според айпито и ДНС-итите които взема уифито така настройвам рутера.Интересното е че само с ип 192.168.0.1 прави този проблем,но с всички останали работи както трябва.Мисля да пробвам с една програмка намерих тука из Калдата да видим дали ще се получи нещо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.