Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За уебсайт

Featured Replies

Здравеите

Може ли да ви попитам кодовете на КАМЕРАТА

Ако може и да ми кажете и др там нещата аз мога да си направа сайта но само КАМЕРАТА и PAYPAL

да ми го каже и на HTML,AS3,PHP,МySQL,Java и на всички програмни езици БЛАГОДАРЯ ВИ!!

ето като тази сайт на Flash такъв сайт !

БЛАГОДАРЯ ВИ!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

да плача ли да се смея ли:) още като ти видях снимката на профила и ми стана ясна:) така ли мислиш да заработваш? ок за моженето да направиш такъв сайт - ми е ясно, че не можеш! ако бях админ с голямо удоволствие бих ти изтрил профила! как се смея вътрешно, че можеш да създадеш платформа като тези пошли камерки:))))))))))))) книга дебела хиляда страници може да се напише относно създаване на подобен сайт:) ти няма да прочетеш, а камо ли да си прочела поне стотина книги по информатика...толкова си ми плитка!!! горкичката:) баща ти и майка ти не са те създали да се вееш пред такива сайтове! низшо същество! ей, рогатите! толкова сте елементарни за разгадаване хахахахахахаххахахахахаха

да плача ли да се смея ли :) още като ти видях снимката на профила и ми стана ясна :)

така ли мислиш да заработваш? ок

за моженето да направиш такъв сайт - ми е ясно, че не можеш!

ако бях админ с голямо удоволствие бих ти изтрил профила!

как се смея вътрешно, че можеш да създадеш платформа като тези пошли камерки :)))))))))))))

книга дебела хиляда страници може да се напише относно създаване на подобен сайт :)

ти няма да прочетеш, а камо ли да си прочела поне стотина книги по информатика...толкова си ми плитка!!!

горкичката :) баща ти и майка ти не са те създали да се вееш пред такива сайтове! низшо същество!

ей, рогатите! толкова сте елементарни за разгадаване хахахахахахаххахахахахаха

Пич може и да не си прав. Веднага казвам Защо? Занимавам с инфрматила от доста време, но това не ми пречи да ходя на фитнес и да си поддържам тялото да изглежда добре (едното няма нищо общо с другото ). Така че може дамата да е сложила истинската снимка на профила си ( за което се надявам ) и видимо да изглежда добре, но успоредно с това да е умна, можеща и смятам че трябва да я гледаме с нужното уважение, все пак всеки който се е регистрирал във форума го е направил с цел научаване на нещо ново.

Пич може и да не си прав. Веднага казвам Защо? Занимавам с инфрматила от доста време, но това не ми пречи да ходя на фитнес и да си поддържам тялото да изглежда добре (едното няма нищо общо с другото ). Така че може дамата да е сложила истинската снимка на профила си ( за което се надявам ) и видимо да изглежда добре, но успоредно с това да е умна, можеща и смятам че трябва да я гледаме с нужното уважение, все пак всеки който се е регистрирал във форума го е направил с цел научаване на нещо ново.

В случая ми се чини че става дума за тези уеб камери, където привлекателни млади дами забавляват представители на мъжкия пол срещу скромно заплащане :)

В случая ми се чини че става дума за тези уеб камери, където привлекателни млади дами забавляват представители на мъжкия пол срещу скромно заплащане :)

Дааа за това не се бях сетил :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.