Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Автомобилни състезатели"

Featured Replies

Ето няколко снимки, които ще накарат всеки шофьор да се замисли, когато реши, че е най-бързия и най-добрия на пътя.

bad457.jpg

bad427.jpg

bad428.jpg

bad454.jpg

bad438.jpg

bad421.jpg

bad433.jpg

Тъжно, но факт. Такива шофьори аз ако имах власт щях да ги съдя на доживотна. Застрашават своя и живота на другите!

Aaa, не искам да съм част от нещо подобно...

Участвала съм в доста катастрофи(за съжлаение), но за щастие не особено тежки, но достатъчно, за да се наплаша.

Diezel евала братче. Може да изглежда кофти, но все пак е хубаво да се замислим над някои неща. Дай боже на никого да не случва такова нещо.

Оооо не,това е просто ужасно!!!Аз имам ужас от такива шофьори,но зажалост са много!!! sad.gif

Наистина не са мноого приятни тези снимки , особено да ги гледаш на днешния празник.....Но това за съжаление според мен няма въобще да спре българските шофиори да убиват невинни хора , защото те просто са луди и чрез колата изхвърлят негативнатата си енергия..

Но все пак това е някъв опит да се спрат тези изроди.....

• 3 седмици по-късно...

Хъм...... Наистина човек се позамисля като гледа снимките, но българина е на принципа "на мен няма да се случи".....

Тук хората си мислят, че са НАЙ-НАЙ.....и това е огромна грешка! Те си мислят, че като не ги удрят са страхотни майстори....ама НЕ! Просто другите участници на пътя ги пазят! То карането не е за всеки! Повечето се правят на турбогъзари и страдат! И аз карам бързо, и аз карам като луд, но избягвам, защото съм по цял ден на пътното платно, и знам за какво става дума, и гледам много работи, и знам, за какво иде реч, и е по-добре по-кротко но жив, отколкото бързо и в пирогов!

Никога не карай по-бързо отколкото твоят личен ангел хранител може да лети!!!

Според мен въпроса не опира само до гъзарщината - навремето един курс за шофьори е продължавал 6 месеца а сега за две три кормувания дават книжка. Как може човек който е изминал има-няма 100 километра с кола и е зазубрил временно листовките да претендира че е шофьор?

А и 99% от новите шофьори/ки не знаят основни неща от рода на:

1. За какво служи оборотомера /това свидетелствам с две ръце че го е казал мъж на 24 години с книжка/ 2. Кога трябва да сменя гумите 3. Кога трябва да се сменят накладките /когато влеза в насрещния магазин или.../ 3. За какво служи спирачната течност.....

Въпроса не е само в поведението на шофьорите - повечето от нас натискат педала до момента в който колата не откаже и трябва да се води на сервиз т.е. нямаме основна култура за поддръжката на автомобила, което в някои случаи се оказва .... фатално

• Автор

За съжаление си прав...

Neuton Gimic, глей са пич, и си прав, и не си. Това дали знаеш кога да си смениш гумите, за какво се използва спирачната течност и т.н., не те прави по-добър шофъор. Естествено е за дамите, да карат и като осетят че може би нещо става с колата да кажат, и гаджето или съпругат да я тикнат в сервиз!:baby:

Отностно курсовете:проблема сега е че много голям процент от шофъорите на пътя са си купили книжки, точно толкова лесно колкото ние да си купим домати! После липсата на какъвто и да е опит си казва своето! Другата част от новите шофъори се качват на хубави машинки, настъпват ги яко......и страдат.

Ние си изкарваме всички отрицателни емоции на автомобила.....а нетрябва! Трябва да се мисли, да се расъждава.....

Като запоказвахте снимки на катастрофи....

ЛИНК

Имаше една две девойки по погрешка отишли там, ама те са за да разведрят настроението:baby:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.