Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с facebook

Featured Replies

Здравейте на всички във форума

От вече 6 дни имам следния проблем с акаунта ми във фейсбук .

Значи бях качил една снимка която явно е против правилата на фейсбук и сега нямам достъп до профила си не мога да се логна постоянно ми изписва Sorry, your account is temporarily unavailable.

Иначе профила си ми седи приятелите ми го виждат, пробвах какви ли не начини какво ли не правих къде ли не писах по емайли на фейсбук , но ми пращат едно и също да търся в менюто помощ.

Ако някой е имал такъв проблем или знае към кой точно да се обърна в фейсбук нека ми пише.

Не искам да си правя нов акаунт, защото в профила ми има важни неща като страницата на фирмата и още други страници за които съм вложил пари и труд вече 2 г.

Моля помогнете ако можете и сте се сблъсквали с този проблем.

Може би ще трябва да изчакаш да ти мине "наказанието" и другия път внимавай какво качваш, има си сайтове за всичко. ;)

Чудя се, кво ли толкова е качил....Авторе я пробвай да го качих тука, а? :ph34r:

• Автор

И аз се надявам да ми го пуснат профила, но ми казаха приятели че за такива снимки било окоол 2-3 дни при мен вече е 6 ден

• 2 седмици по-късно...

На някой друг случвало ли му се е това:

I'm getting a "Facebook Will Be Back Soon" message when I try to log in.

If you're seeing this message when you log in, it usually means that we're making an improvement to the database that your account is stored on. While we'...

If you're seeing this message when you log in, it usually means that we're making an improvement to the database that your account is stored on. While we're doing this, you won't be able to access your account. We're sorry for the inconvenience! This maintenance shouldn't last more than a few hours.

A few notes:

· After the maintenance is over, you'll still be able to log in with the same password

· Your account will not be affected by the maintenance

· We don't do site maintenance on all accounts at the same time, so it's possible that your friends will be able to access the site while your account is unavailable

Не че нещо, просто откакто ползвам Facebook за първи път го получавам това.. :speak:

Редактирано от Impulse (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.