Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми лаптоп за игри !

Featured Replies

Колеги форумци, ще е за подарък и най вероятно крайния полочател може да му скимне да разцъква някои игри и не искам да остане разочарован (а) ! Ако може сериозна машина в смисъл здрава за да не се занимава с гаранции и сервизи ! Мисля си за някой Asus 15 инча. Ама с тия геимърски параметри ми е много мъгла понеже аз не ползвам компютри за игри . Дайте ми линкове за магазини по София където влизаш и го купуваш . Цената да е 1000-1500 лева ако изобщо може да се намери машина за такава цена ! Поздрави !

Е разбира се, че може да се намери машина за толкова пари. Моя съвет е, ако наистина не разбирате от компютри, да влезете в някой магазин на Apple и да закупите компютъра от там. Според мен те са идеални за подаръци, красиви, стилни, а и са достатъчно силни за да подкарат много игри.

Ето нещо в долната граница до 1 000 лв. - http://pcstore.bg/la...l-Grey-4GB-3088

И нещо по-сериозно но много над максималния бюджет - http://laptop.bg/laptops-lenovo-Ideapad_Y570-lenovo_ideapad_y570_59325426

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Е разбира се, че може да се намери машина за толкова пари. Моя съвет е, ако наистина не разбирате от компютри, да влезете в някой магазин на Apple и да закупите компютъра от там. Според мен те са идеални за подаръци, красиви, стилни, а и са достатъчно силни за да подкарат много игри.

Аз съм фанатик на тема Apple ама аз за 1500 лева едвам си купих преди по малко от година MacBook Air 11 ...

А и едвали получателя ще разбира от Leon ! Мисля че една OEM 7ца ще му пасне идеално.

Acer TravelMate 5760G - 1250 лв

i5-2430M

Nvidia 540M

6GB RAM
750 GB HDD

Редакция: А този Asus K53SV е с 100лв по-скъп и разполага с i7-2670QM.

Редактирано от Snoopy (преглед на промените)

http://www.bomba.bg/...-dell00818.html - Тази машина ще ти свърши работа, разгледай характеристиките и сама прецени, но като гледам другите предложения в бомба.бг с най-евтини :-)

Редактирано от midway (преглед на промените)

http://www.bomba.bg/...-dell00818.html - Тази машина ще ти свърши работа, разгледай характеристиките и сам прецени, но като гледам другите предложения в бомба.бг с най-евтини :-)

Със слабо видео е конкретно тази машина,

GT 525M

Редактирано от Snoopy (преглед на промените)

Две предложения от мен ASUS K53SV-SX905D Brown 8GB или ако се ползва предимно вкъщи 17-инчовия вариант ASUS K73SV-TY469DM. Ако няма да се дават много пари, предложения по-горе Lenovo IdeaPad Z570Am е отлично балансирана машина с чудесно съотношение цена/производителност. За мен Y570 не си струва, защото е съвсем малко по-бърз от Z570, но доста по-скъп.

Със слабо видео е конкретно тази машина,

GT 525M

Зависи брат, зависи за какви игри ще го ползва. Не съм много запознат със сегашните игри. Но не ѝ предлагай Acer защото загряват това им единствения недостатък инече от друга страна нямат грешка!

Редактирано от midway (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички за предложенията. Аз определено от поне две години не се бях интересувал от лаптопи и характеристиките им защото моите ми вършат работа и ако не се прецакат не мисля да ги сменям за сега.

Гледам вече някаква тенденция да не се предлагат с OEM ОС ама не е болка за умиране.

Така като гледам или ще взема lenovo евтиния вариант или Asus от предложението на @like.no.other

Още веднъж благодаря на всички включили се по темата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.