Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за инсталация на Joomla на freehosting.bg

Featured Replies

Надявам се някой да е качвал joomla на свободен хостинг план на сървърите на freehosting.bg През FTP съм качил Joomla 1.5.15. Започвам да правя инсталация и в момента до който стигам да направя връзка с базата данни ми дава грешка. В C-Panel на хостинга съм създал база данни с определено име, но никъде в това създаване или настройки не се задава парола на базата данни, но в хелпа е описано, че за връзка с базата данни да се използва паролата на логване в C Panela. Пробвах всякакви варианти и комбинации от имена пароли и т.н но не стана. Някой ако има опит да помага. П.П. Първоначално пробвах с качване на Joomla 1.7 но си помислих че няма подръжка на необходимата версия на базата данни. Даваше че пак няма връзка с базата данни.

Надявам се някой да е качвал joomla на свободен хостинг план на сървърите на freehosting.bg

През FTP съм качил Joomla 1.5.15. Започвам да правя инсталация и в момента до който стигам да направя връзка с базата данни ми дава грешка. В C-Panel на хостинга съм създал база данни с определено име, но никъде в това създаване или настройки не се задава парола на базата данни, но в хелпа е описано, че за връзка с базата данни да се използва паролата на логване в C Panela. Пробвах всякакви варианти и комбинации от имена пароли и т.н но не стана.

Някой ако има опит да помага.

П.П. Първоначално пробвах с качване на Joomla 1.7 но си помислих че няма подръжка на необходимата версия на базата данни. Даваше че пак няма връзка с базата данни.

трябва да имате потребител на базата, който да има права на тази база

Най-добре не се занимавай с Joomla...

• Автор

При създаването на базата има поле само за име на базата данни, а като влезеш в настройки на базата данни никъде няма възможност за създаване на потребители или пароли. В хелпа им пише че трябва да се използват тези които са за логване в контролния панел. За това ако някой го е правил да каже как точно става. Другото за което не съм сигурен, за адрес на сървъра по принцип се пише "localhost" но в този случай не съм сигурен какво да дам в това поле

Редактирано от saint_jazz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.