Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Размисли върху правото и други неща от Любомир Мулетаров

Featured Replies

Вие вярвате на прокуратурата?

Вие правите грешка!

Публикувам и четете поредната поръчкова "екпертиза" , изготвена срещу "свидетел" в мое лице,по засекретено Наказателно дело срещу полицаи от 03РПУ , арестували ме на частно и наказани за това.

Експертизата е написана без преглед от д-р Цветеслава Иванова Гълъбова , по това засекретено дело срещу полицаи един от които се оказа мой бивш съдружник и приятел. Бях арестуван без заповед и призовка, от собствения ми магазин за авточасти на ЕМ КОМПЛЕКТ 33 - булевард Сливница -срещу Кенар.

Експертизата не съдържа никакви лични мои данни, защото психиатърката не е разполагала с тях, а единствената и среща с мен, беше като клиентка , дошла в магазина за авточасти, проведен от "другата страна на щанда". ;D

Благодарение на тази експертиза, за която научих с 2 години закъснение поради това, че делото е засекретено, полицаите отърваха НАКАЗАТЕЛНА отговорност.

Не съм подозирал за наличието на такава експертиза и нямаше как да я поискам и получа.Научих случайно за нея.

Поръчковата психиатърка д-р Цветеслава Иванова/ преследвана по чл 291 от НК , за издаване на невярни експертизи/,ползува успешно чадъра на прокурор Грамов от СПР. Тя засега избягва наказателна отговорност , въпреки наличието на документи и факти , за това ,че не ме е преглеждала и то при наличието на още шест броя психиатрични експертизи , със заключение : "Здрав психически и дееспособен".

Ще се убедите сами, като четете това и другите факти , изложени в този и другите ми публикации, как един здрав човек, ръководител на известна фирма с над 100 човека персонал , бивш радиоводещ, СВИДЕТЕЛ ,който е компроментиран и дори е могло , да бъде вкаран на лечение в психиатрия.

Такава е била целта на занятието.

------------------------------------------------------------

СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНА ЕКСПЕРТИЗА

Долуподписаната д-р Цветеслава Иванова Гълъбова – началник на Първо мъжко отделение в Държавна психиатрична болница „Св. Ив. Рилски” гр. Нови Искър, тел. 0888529162 освидетелствах амбулаторно ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ МУЛЕТАРОВ, 51 –годишен, жив. Гр. София, ж.к. Славия, бл. 20, вх. Б, по нареждане на кап. Христо Христов – военен следовател при СВОП, във връзка със следствено дело № ХVІ-П-9/05г. на същата.

ЗАДАЧИ НА ЕКСПЕРТИЗАТА

1. Страда ли осв. Любомир Мулетаров от психично заболяване и ако страда от какво?

2. Способен ли е обвиняемият правилно да възприема фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни и правдиви обяснения за тях?

3. Позволява ли актуалното състояние на осв. Мулетаров да участва в наказателно производство?

ДАННИ ОТ ДОЗНАНИЕТО

Сл. Дело № ХVІ-П-9/05г. е образувано срещу служители от 03 РПУ-СДВР по жалба на осв. Мулетаров, че спрямо него е било упражнено насилие от тях.

От експертиза от д-р Терзийски – съдебен психиатър и Димитрина Златарева – психолог от 24.09.04 г.:

„... касае се за маниен епизод с психотични елементи и белези на атипизъм ... при осв. е уместно приложението на чл. 89, б. „Б” от НК...” /принудително лечение на невменяеми правонарушители в специализирано медицинско заведение/

От протокол за разпит на Виден Димитров – свидетел:

„...лицето беше седнало на пода, по турски и отговаряше, че никъде няма да ходи...продължаваше да се разправя с колегите ...видях колегите Кофетаров и Георгиев да го водят за ръце без въпросния непознат да прави някакво усилие да върви, неподвижен ...същият викаше вижте, задържат ме... употребявашенецензурни изрази спрямо колегите ми ... физическо насилие и помощни средства не бяха използувани от колегите ... направен му беше личен обиск по надлежния ред...”

ДАННИ ОТ ПРЕГЛЕДА

Прегледан е амбулаторно на 6.10.05 г.

Фамилна обремененост: няма данни за обремененост.

Преморбидно развитие: правилно, завършил е висше образование, жене с едно дете от брака. /имам две деца/

При прегледа:

Психично – психомоторно спокоен, леко вътрешно напрегнат, с първоначално изразена дистанция в поведението и леко хладен афект, впоследствие значително скъсена. С охота сътрудничи при интервюто., Контактен, отговорите са дълги, обстоятелствени, с изобилие от мисловни разстройство по форма и съдържание. Волево е хипербуличен, емоционално – стеничен, леко приповдигнат ,на моменти с гневен афект. Ориентиран за време, място и собствена личност. Не е критичен към поведението и състоянието си, кикто и към повода за освидетелстването. Няма съзнание за психично заболяване, а за „лудост”. Отрича наличие на възприятно-представни разстройства. Мисловен процес – леко ускорен по темп, правилен по граматична структура, с изявени мегаломанниналудности и изводими от тях параноидни такива. Памет и интелект съответни за възрастта,образованието и социалния опит.

От интервюто: „... аз съм луд наистина, но не съм болен ...аз постоянно медитирам, а иначе върша всичко останало, отдолу кипи, бушува, аз си медитирам ... думата колега произлиза от кол, което на английски е кол...аз нямам документи за самоличност, защото няма да участвам в тази мафия, наречена държава, нямам документи и няма да си направя... моя съдружник лъже, това са инсинуации, а полицаите аз се забавлявах с тях, беше ми смешно ...”

СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

В случая се отнася за мъж в зряла възраст, с правилно личностово развитие и добра социална реализация, женен, живее със семейството си.

В хода на амбулаторното наблюдение и след запознаване с материалите по делото установих, че при осв. Мулетаров е налице ПЕРСИСТИРАЩО. НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО /нелечимо психично заболяване, последващ и краен стадий на шизофрения/

Това състояние се характеризира с изградена и монолитна система от налудности в определен регистър в случая за величие и произход, които мотивират поведението частично. Те не са завладели изцяло ядрото на мирогледа на болния, поради което не винаги могат да бъдат установени.

Извън системата на тези налудности индивидите с ПЕРСИСТИРАЩО НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО, функционират добре, а даже и много добре.

При осв. Мулетаров е налице болестно отклониние от личностовата норма с трайна промяна на адаптивните възможности в психотичен стил. Налице е устойчив кониктивен модел с болестна загуба на представата за реалност и изместване на преживяванията изцяло в собственото субективно пространство. В конкретния случай е променена и конципцията за собствена личност. Но поради извършването на рутинна работа, в ежедневието осв. се справял добре.

В съдебнопсихиатричната експертиза, изготвена по друг случай през м.г. колегите са приели, че е налице МАНИЕН ЕПИЗОД С БЕЛЕЗИ НА АТИПИЗЪМ. Смятам, че това би могло да се обсъжда в диференциалнодиагностичен план, като по същество не се променя фактът, че осв. Мулетаров не може да притежава свидетелска годност.

И при едното, и при другото състояние, при осв. Мулетаров има тежко нарушение на базисните психични функции, което е причина същият да не може да възприема правилно фактите по делото и да дава правдиви обяснения за тях.

СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

1. Осв. ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ МУЛЕТАРОВ, 51 годишен, страда от ПЕРСИСТИРАЩО НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО.

2. Предвид на това осв. Мулетаров НЕ може да възприема правилно фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни иправдиви обяснения за тях.

3. Осв. Мулетаров НЕ може да участва във фазите на наказателния процес.

10.10.05 г. ВЕЩО ЛИЦЕ: /п/ не се чете

гр. София /Д-р Цветеслава Иванова/

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ще публикувам още данни, как Софийска Районна прокуратура използува опасно такива "вещи лица" по незаконен начин и с незаконни и лични цели. Може ли собственикът на един магазин за авточасти, да бъде освидетелствуван от клиентка и този документ, да стане повратен в наказателно дело срещу мутри полицаи?

Може и четете ......

Благодарение на това фирма Ем Комплект 33 и аз , станахме прицел и пострадахме от интереса на бившия ми съдружник и приятел- полицейски доносник, вещи лица, полицаи от 03 рпу, под "прикритието" на ПРОКУРАТУРАТА.

За тези които не знаят, полицаи и военни полицаи, нямат законно право по ЗАКОН , да назначават психиатрични прегледи на неосъдени граждани.

Това става с прокурорски и съдебни актове , каквито в случая няма и не може да има, защото съм свидетел по това дело , а не обвиняем.

Предстои да публикувам и постановления на висшестоящата прокуратура , които коментират в моя полза , деянията на тези длъжностни лица - полицаи, вещи лица и прокурори.

За да имате представа , каква е верността на лъжите съдържащи се в публикуваната "експертиза", ви предлагам следния шеговит авторски клип и линкове:

http://marketingloka...B5%D0%BB%D0%B8/

http://www.facebook....409&ref=tn_tnmn

Редактирано от 0001 (преглед на промените)

Ъ.. :question:

кой луд ще си каже, че е луд ?

Единствената разлика е, че сега има интернет и всеки може да споделя свободно :whist:

• Автор

кой луд ще си каже, че е луд ?

Единствената разлика е, че сега има интернет и всеки може да споделя свободно :whist:

Вие сте прав!

http://marketinglokal.com/2010/08/%D0%B0%D1%83%D1%81%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D1%83%D0%B2%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B8/

Но задайте си въпроса и така , как един "нормален" може да докаже че е "нормален" , когато е нормален?

Дори и да съм луд , това подлежи на доказване по друг , законен начин, а не както в случая.

Приемете тогава за възможно , че след като лудостта ми не е доказана , е налице презумпция за наличие на психическо здраве.

Моето здраве е доказано в шест експертизи от различни групи психиатри.

Твърдя, че съм най изследвания "свидетел" срещу полицейско насилие и съм достоен за Гинес. За Гинес , защото съм единствения известен случай на Земята, на САМОИЗЛЕКУВАЛ се от такава психическа болест- нелечима при това. :no-no:

Предлагам Ви официален документ и данни , за това, че срещу мен и в моя вреда , е манипулирано едно дознание , срещу "частни поръчкови полицаи". От този документ става ясно че въпреки разпореждане на Висшестоящата прокуратура,низовите ПРОКУРОРИ са"манипулирали" делото срещу полицаите и преследват "неудобните свидетели" в случая -мен ,изкарвайки ме невменяеми и лишавайки ме от правосъдие и участие в наказателния процес.

Елиминиран свидетел съм..... Публикувано изображение

Играчът срещу мен- вече прокурор/тогава воененен полицай/ Христо Христов , назначава и ми поръчва "психиатрична експертиза" , което той тогава няма право да прави поради липса на закон.

Тази "поръчкова" експертиза е извършена от д-р Цветеслава Иванова Гълъбова- вече директор на психиатрията в Курило , дошла като "клиент" в магазина за авточасти на Ем Комплект - на булевар "Сливница".

Поставете "под съмнение" диалозите ми с нея , проведени като правостоящи, през щанда, а после зад същия щанд - където я поканих за да не пречи на клиентите. Публикувано изображение

Четете и гледате как здрави и прави хора, биват инжектирани от психиатри в затвора с "ДЕПО".

Такава вероятно е била съдбата ми, като неудобен свидетел : да отнеса една или няколко инжекции.

Нормално е да вярвате и предполагате че Директора на психиатрията в Курило - д-р Цветеслава Иванова Гълъбова , е хуманен лекар? Оказва се, че тя е платен и подкупен експерт ,който може не само лекува, може да манипулира едно следствие , както е станало в случая.

Въпрос на интереси и пари, нали?

Запознавам ви с една част от невидимата "работа" на ПРОКУРАТУРАТА , ПОЛИЦИЯТА И ВЕЩИТЕ ЛИЦА , за която вече ще знаете:

П О С Т А Н О В Л Е Н И Е

гр. София, 12.06.2006г.

Подполковник ВЕСЕЛИН СТОЕВ, заместник на Военно-апелативния прокурор, след като проучих и прецених материалите по преписка № 116/2006 г. на Военноокръжна прокуратура гр. София, във връзка с жалба от Любомир Димитров Мулетаров от гр. София, срещу постановление за отказ да се образува наказателно производство и по преписка № 2017/2005 г. на Военно-апелативна прокуратура,

У С Т А Н О В И Х:

С постановление от 28.04.2006 г., прокурор от Военноокръжна прокуратура – София е отказал да образува наказателно производство по преписка № 116/2006 г. по опис на същата първоинстанционна прокуратура на основание чл. 21, ал. 1, т.1 от НПК /отм./.

Недоволен от така постановения първоинстанционен акт, Любомир Мулетаров го обжалва пред Военно-апелативна прокуратура. Изтъкват се доводи за необоснованост, неправилност и незаконосъобразност на атакуваното постановление.

Жалбата е основателна.

Преписка № 116/2006 г. е заведена в Софийска военноокръжна прокуратура на 20.01.2006 г. след като от Софийска градска прокуратура на Военноокръжна прокуратура – София са изпратени преписки № 6558/2005 г. по опис на Софийска градска прокуратура и материалите по преписка № 37604/2004 г. по опис на Софийска районна прокуратура.

В материалите се съдържат твърдения от Любомир Мулетаров и съпругата му Емилия Мулетарова за незаконосъобразни действия от служители на 03 РПУ – СДВР и 05 РПУ – СДВР във връзка със заведено дознание срещу Мулетаров, за незаконен арест на Мулетаров на 21.09.2004 г. около 16.30 часа и във връзка с намеса на полицейските органи на 18.11.2004 г. в магазин, ноходящ се в гр. София, бул. „Евлоги Георгиев”№ 104, принадлежащ на „ЕМ Комплект 33” ООД.

Извършена е проверка и с постановление от 28.04.2006 г. прокурор при Военноокръжна прокуратура – София е отказал да образува наказателно производство на основание чл. 21, ал. 1, т.1 от НПК /отм./.

Постановлението на първоинстанционния прокурор е немотивирано, поради което е незаконосъобразно. В него не са изследвани и анализирани всички обстоятелства, които е трябвало да бъдат проверени.

Отношение е взето само във връзка със заведеното дознание срещу Любомир Мулетаров в 03 РПУ – СДВР- ЗМ № 2342/2004 г. по чл. 144, ал. 3 от НК. Анализирани са обаче доказателства по това дознание, което не е от компетентността на военния прокурор.

Няма анализ нито на действията на полицията при отвеждането на Мулетаров в 03 РПУ- СДВР на 21.09.2004 г. нито пък е взетоотношение за действията на служителите от 05 РПУ – СДВР на 18. 11.2004 г.

Първоинстанционният прокурор въобще не се е запознал с материалите по сл. Дело

№ VІ-П-9/2005 г. по описа на Софийска военноокръжна прокуратура за да провери какво е отношението на предмета на разследванен към предмета на проверката. Това искане изрично е посочено в Сигнал от Любомир Мулетаров до Главния прокурор на Република България, който се намира на лист 2-ри от преписката.

Ето защо и на основание чл. 46, ал. 3, чл. 213, ал.2 от НПК и чл. 116 от ЗСВ,

П О С Т А Н О В И Х:

ОТМЕНЯМ постановлението от 28.04.2006 г. с което е отказано образуване на наказателно производство по преписка № 116/ 2006 г. по опис на Софийска военноокръжна прокуратура.

Настоящето постановление, ведно с преписка № 116/06г. да се изпратят на Военноокръжна прокуратура – София, за допълнителна проверка в която да бъдат изяснени обстоятелствата посочени по-горе в обстоятелствената част.

Препис от постановлението да се изпрати на Любомир Мулетаров.

ЗАМЕСТНИК НА ВОЕННО-АПЕЛАТИВНИЯ

ПРОКУРОР:

ПОДПОЛКОВНИК : /П/ не се чете /СТОЕВ/

/печат/

Въпреки това постановление, нещата се случиха и аз бях "освидетелстван" като шизофреник и съм щастлив , че не отнесох някоя и друга "инжекция", с което филмът щеше да свърши до там. Публикувано изображение

А това е било планирано в прокурорския сценарии и организирано от съдружника ми... Публикувано изображение

Ако имате връзки с разследавщи журналисти, които имат интерес и желание да разнищят случая в България или зад граница , съм на разположение с всички мои материали и негативен опит.

Вие смятате че съм единствения пострадал? Публикувано изображение

Не бъдете наивни.

Това е схема , която функционира от години ,използувана от полиция , прокуратура и вещи лица.

Тази схема стана по-известна и при убийството на момичето от Перник.

Цяла банда психиатри - вещи лица, се издържат така, заедно с полицаи и прокурори....

Аз ще ви разкажа още интересни и пикантни неща, при първа възможност.

И така , дакато съм жив и психически здрав.... Публикувано изображение ,ако имате връзки с разследавщи журналисти, които имат интерес и желание да разнищят случая в България или зад граница , съм на разположение с всички мои материали и негативен опит.

Живеем в България и вярваме на Българското правосъдие, прокуратура , медицина...

Това е опасно за здравето и живота ,четете, нали! Публикувано изображение

Нямам време , но ще публикувам тук "официални документи" , които потвърждават заключението в изречението по - горе. От тях ще се убедите сами, че прокуратурата е опасно нещо, дори за един невинен свидетел... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • 9 месеца по-късно...
  • Автор

:) Здравейте дами и господа!

Често чувам и употребявам думата "право", употребявана също така от партии, институции, полиция, граждани, в безброй документи, ... без никой от нас, да вникне в смисъла на тази дума и термин.

Що е това "право" и има ли въобще смисъл тази дума?

Отивам до огледалото и се оглеждам, действие, което извършва всеки от нас. Слагам си дори и очилата. Искам за видя нещо право в себе си, но виждам криви очи, нос, уши, чело,

Това ме кара да се замисля и да отворя научните книги, които някога съм чел и от които съм се учил.

Оказва се, че клетките и атомите, от които е изградена Земята и нашето тяло, нямат "качеството право".

Всички градивни елементи на Земята са криви.

Живея в "правова" държава, което е записано в Конституцията на страната- член 4. :no-no:

Вегетирам между правни и правозащитни институции, жертва на които сме всички ние! :ph34r:

Всички те, "хиляди длъжностни лица" , учат и защитават "право" и "права", каквито всъщност нямаме,както се вижда в огледалото. И огледалото е изградено от криви градивни елементи.

Не се замисляйте върху написаното от мен, защото е вредно.

Замислен , бях освидетелствуван като невменяем, неизлечимо болен, а прокурор М.Немска от СГП издаде постановление за принудителното ми задържане в специализирано психиатрично заведение, за опасно болни нарушители. :)

Нарушението ми беше, че мисля и разсъждавам, защото иначе /освен като шофьор/, не съм бил нарушител.

http://www.advokati-...php?topic=187.0

Живеем в "правова държава", което е особено опасно за мислещите!

Ето защо, предупреждавам ви, не се замисляйте въобще върху написаното, защото това е много , много, опасно.

Живеем в правова държава, в която всеки може да си прави каквото иска, ако е прокурор или съдия!

И все пак, Земята и гумите, купени от Ем комплект, се въртят по крива траектория!

/Из дневниците на един невменяем, освидетелствуван от Руслан Терзийски и прокурор М.Немска, говореща български./

• Автор

Много обичам да чета Конституцията на РБ! :)

Тя е основния закон на държавата, която се прилага само в определени случаи: когато е необходимо да бъде осъден някой или когато има интерес от употребата и.

Много обичам думата "съвест", залегнала в безусловния чл.37 от тази Конституция.

Чл. 37.

(1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними. Държавата съдейства за поддържане на търпимост и уважение между вярващите от различните вероизповедания, както и между вярващи и невярващи.

В разсъжденията си, се спирам акцентирам върху думата "съвест", според мен, неясна и неопределена. Заради това, тази дума е залегнала в основния закон на Република България.

Понятието "съвест" фигурира не само в конституцията, но и в законите и правилниците, регулиращи съдебната дейност в страната, която е на ниво и всички знаем това.

Цитирам:

"Съдържанието на "функционалния имунитет" на магистратите се проявява в... за да могат те свободно и по съвест да решават преписките и делата."

Във връзка с това понятие "съвест", ще споделя факти, които не е нужно да доказвам:

-това, което е съвестно в България, не е съвестно в Турция или Америка. :no-no:

-Това, което и съвестно в Америка или Турция, не е съвестно в България. :no-no:

"Съвестта" е понятие и фундамент на всяка една конституция в света, което ме шокира първоначално, докато осъзная, че "съвестта" и "интереса" са близки по неопределеност понятия.

А "интересът" е "проститутка" , обслужваща всеки от нас, моделираща и определяща отношенията ни.

Няма да разсъждавам повече върху имунитета на прокурор М Немска, която свободно и по съвест, се произнася "напълно безплатно" по мой адрес, в свое прокурорска постаноление:

"При осв. /Любомир Мулетаров/ е уместно приложението на чл. 89, б.”Б” от НК – принудително лечение на невменяеми правонарушители в районната психиатрична клиника."

"Съвестта явно е ненаказуемо и недоказуемо понятие!

Загубих съвестта си,в момента в който прочетох и осъзнах написаното от прокурор М,Немска. :D

После се оказа, че не мога да загубя нещо, което не съм имал.

Не мога да загубя нещо, което не съществува.

Съвестта не съществува в "правния" мир и не подлежи на доказване.

http://www.kaldata.c...само-у-нас-люб/

Само не се замисляйте, моля!

Мисленето води до нещастие, видно и от моя опит. :D

Айнщайн следва да бъде преследван и освидетелствуван от прокурор М,Немска за репликата си:

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост."

Кой създаде Конституцията и вложи в нея понятието "съвест"?

Не съм аз и не е Айнщайн.

Репликата на Айнщайн, е обида за съда, прокуратурата, прокурор Немска и мен. :D

Но не се сърдя, жив и здрав "невменяем",по някакъв начин дори щастлив!

Това е, защото вече не се замислям, а зная и съм горд.

Горд съм, че живея в безгранична Правова държава, която е безгранична, но не е Вселена. България е известна с правосъдието си в целия свят.В нея живеят съвестни хора и магистрати, които не си знаят Конституцията или не разсъждават.

Без "съвест", как мога да имам "свобода на съвестта", съгласно чл.37 от Конституцията?

Четете размислите на един невмеяем търговец на авточасти, които са опасни. Разсъжденията ми са опасни, за разлика от гумите, тегличите и ауспусите, които продавам без съвест!

http://www.kaldata.c...ихиатри-руслан/

• Автор

:) Да, в качеството ми на "невменяем" съм автор и изпълнител на този клип, с който бях номиниран като "господар на седмицата", без да е ясно, на коя седмица съм господар, както и на какво правно основание, съм господар! :no-no:

Темата е признание и доказателство,за високото професионално ниво на СРП - прокурор М Немска и Грамов, на които се разчита в знаковите дела, както и относно констатациятана психическо МИ състояние и здраве. :)

Единствен в света случай съм, горд съм, че съм се самоизлекувал от нелечимо психично заболяване, без лекарска и медицинска намеса.

Постановлението на прокурор Немска е безплатно,в смисъл,че аз не съм платил нищо за него. :no-no:

А ето и клипа на Любомир Мулетаров, номиниран за господар на седмицата:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5PgkBT02AIM

• 10 месеца по-късно...
  • Автор

:) Отдавна не съм влизал в тази тема! :)

За да разберете още по добре какво се случило с мен , прокуратурата , прокурорите Немска и Грамов, , ще вИ разсмея с още един

клип, който направих преди няколко месеца:

http://www.youtube.com/watch?v=Y_rdVplci3Q

Този клип е част от моето отношение към нещата, които ни заобикалят и на които вярваме, за да бъдем излъгани всеки пореден път.

Смятате, че нещата са се променили? 

Не, не са.

Хора като прокурорите Немска и Грамов следят за спазването на "законите", но като активни играчи на терена. :no-no:

Те са ненаказуеми, те са недосегаеми и само търсят жертви, които да "изгърбят"...., както се случи с мен.

Вещи лица лекари и психиатри, като Елка Тихомирова Стойчева, Мирела Щерева Костадинчева , Лиляна Стойкова !Бехар, Терзийски - Златарева - Гълъбова,д-р Веселин Секулов, д-р Методи Станчев, Наталия Цолова , продължават услужливо да се пазят един друг и да прислужват на прокурорите, които им дават работа.

Въпреки шесте експертизи, потвърждаващи прекрасното ми психическо здраве, не можах да сторя нищо, но затова пък съм в перфектно здраве и кондиция.

Какъв шанс съм имал, да се защитя в такива условия?

Нищожен шан, практически нулев.

За да документирам своята невменяемост, насочвам правистите и юристите към размисъл, относно организираната престъпност, в лицето на общинските чиновници в съучастие и комбинация с общинска полиция и прокуратура.

Надявам се ще бъде интересно да се прочетете и помисли:

http://www.advokati-bg.com/forum/index.php?topic=2532

и

http://topnovini.bg/node/58208

В Шумен бях обсаден от журналисти, които проявиха интерес към делото.

Въпреки това, което пиша от години, в София няма никакъв, ама никакъв интерес.

Тези дни мина и завърши делото срещу Правилника за организация и работа на Столичен инспекторат" - София.

Ако спечеля и правилника бъде прогласен за нищожен,  над 300 търтеи от столичния инспекторат трябва да бъдат изгонени от Общината и на безправните общински чиновници, да се забрани да съставя актове за административни нарушения.

Така ще бъде прекратена печеливша "схЕма" на общинари и Общинска полиция, която е довеждала до милиони левове глоби годишно,от 13 години.

Никой "нормален" не би имал удоволствието да води такива спорове, при състоянието на работа на съдебната система.

Но аз съм невменяем, нали?

Поздрави, с усмивка! :)

• 2 години по-късно...
  • Автор

Дали е лошо да споделяме със себе си, мислите които ни вълнуват, пита Честният Мошеник. 
Има мисли, на които им трябвт време , усилия и условия, да достигнат до повърхността на това, което наричаме мозък.
Има пъплещи лични откровения, цял живот стоящи вкиснати и притиснати, в ъглите на кокошарника наречен мозък, пълен с прах, боклуци и безполезни мисли. 
Кой не храни и отглежда мислени ларви и ментални гниди в мрака на тъпотата си? 
Кой няма гузна съвест? 
Кой не се спъва в мисли, които не желаят да бъдат чути и прочетени от никой друг, освен от нас- своите притежатели? 
От кого да бъдат чути те, когато всеки от нас /останалите/ , е обсебен самовлюбено от себе си и даже не ни е срам и страх, да погледнем отегчено, отражението си в огледалото. 
Хей! Добро утро, казва Честният Мошеник, макар "утрото", да влече със себе си, непожелани и неповикани мисли.
Какво му е добро утрото на всеки един от нас, говорещ глупости и тъпотии, сам на себе си?
Какво му е добро на утрото, ако си здравомислещ, но се сблъскваш със замузени, тъпи физиономи и отблъскващи мутри, на двукраки кукувици и кукундрели?
Ами ако тези физиономии, тъпи мутри, двукраки кукувици и кукундрели, са действително подобия на Бог...
Има мисли и объркващи факти, на които им трябвт време , усилия и условия, да достигнат до повърхността на това, което наричаме мозък.
Леле мале! 
Честният Мошеник се почеса ехидно по главата си, намигна и разбърка супата на мисленето си.
Добро утро и не позволявайте на Съдбата и Провидението, да излязат извън контрол: 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.