Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Нокиа х6

Featured Replies

Здравейте всички надявам се да съм оцелил правилния форум за правилните отговори или съвети относно проблема ми а той е следния има Нокиа х6 проблема ми е такъф,че преди време както бях в интернет и изведнъж телефона ми блокира и само светеше оставих го около десетина минути, но без никакъф резултат след което реших да го изключа и включа но без успех телефона показваше само бял екран след което отново го изключих при опита ми го включа светна диспелея, но отново само бял екран след поредното изключване и включване започнаха да светят само копчетата ( зелена слушалка, червена и копчето за меню ) пробвах да го оставя в зарядното но без успех дори и не светва телефона пробвах да го включа но нищо не става имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше и след няколко дни стана този проблем и сега не иска да се включи изобщо. Ако може някой да ми даде някакво обяснение защо става така или някакъв съвет какво може да се направи за да тръгне телефона отново. :( Благодаря предварително надявам се да ми дадете някакъв добър съвет какво да направя за да си ползвам телефона отново! :)

Здравейте всички надявам се да съм оцелил правилния форум за правилните отговори или съвети относно проблема ми а той е следния има Нокиа х6 проблема ми е такъф,че преди време както бях в интернет и изведнъж телефона ми блокира и само светеше оставих го около десетина минути, но без никакъф резултат след което реших да го изключа и включа но без успех телефона показваше само бял екран след което отново го изключих при опита ми го включа светна диспелея, но отново само бял екран след поредното изключване и включване започнаха да светят само копчетата ( зелена слушалка, червена и копчето за меню ) пробвах да го оставя в зарядното но без успех дори и не светва телефона пробвах да го включа но нищо не става имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше и след няколко дни стана този проблем и сега не иска да се включи изобщо. Ако може някой да ми даде някакво обяснение защо става така или някакъв съвет какво може да се направи за да тръгне телефона отново. :(

Благодаря предварително надявам се да ми дадете някакъв добър съвет какво да направя за да си ползвам телефона отново! :)

От тази информация следва проблема да е от батерията. На колко годинки е телефончето?

Иначе доста сполучлив модел... Опитай хард ресет -> Извади батерията и я постави отново. Задържаш зелена слушалка, червена слушалка и камера бутона и като ги задържаш и трите опитай да включиш телефона.

• Автор

ами телефона е на 1 година и нещо, относно малкото информация просто това е което е на лице такъф е проблема махал съм батерията, но без успех... ако опитам го занеса да ми реснат харда зали ще стане?

• 3 седмици по-късно...

ами телефона е на 1 година и нещо, относно малкото информация просто това е което е на лице такъф е проблема махал съм батерията, но без успех... ако опитам го занеса да ми реснат харда зали ще стане?

Опита ли хард ресет?????!!!!

Няма как да ти кажем дали ще го оправят в сервиза като не знаем какъв е проблема. Но със сигурност няма да му ресетват хард-а :)

Здравейте всички надявам се да съм оцелил правилния форум за правилните отговори или съвети относно проблема ми а той е следния има Нокиа х6 проблема ми е такъф,че преди време както бях в интернет и изведнъж телефона ми блокира и само светеше оставих го около десетина минути, но без никакъф резултат след което реших да го изключа и включа но без успех телефона показваше само бял екран след което отново го изключих при опита ми го включа светна диспелея, но отново само бял екран след поредното изключване и включване започнаха да светят само копчетата ( зелена слушалка, червена и копчето за меню ) пробвах да го оставя в зарядното но без успех дори и не светва телефона пробвах да го включа но нищо не става имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше и след няколко дни стана този проблем и сега не иска да се включи изобщо. Ако може някой да ми даде някакво обяснение защо става така или някакъв съвет какво може да се направи за да тръгне телефона отново. :(

Благодаря предварително надявам се да ми дадете някакъв добър съвет какво да направя за да си ползвам телефона отново! :)

Обърни се към сервиз.Телефона трябва да се преинсталира по сервизен път...Не гледай глупостите за заводски настройки,Хард ресет, батерий и т.н.

Обърни се към сервиз.Телефона трябва да се преинсталира по сервизен път...Не гледай глупостите за заводски настройки,Хард ресет, батерий и т.н.

Ей новобранче....

Цитирам : "...имах същия проблем преди това, но когато го оставих да стои в зарядното и телефона се включи и си работеше..."

За това му казвам че може да е от батерията...

Хард ресет може да помогне в случая, но автора не казва опитал ли е..

А за сервиза всички знаем... Той пита тук ако може да му помогнем, пък после ясно е че в сервиза ще го флашнат...

Казал съм му кое може да опита в домашни условия - нова батерия и хард ресет.

И недей да се изказваш така неподготвено ... " не гледай глупостите за заводски настройки,Хард ресет, батерий и т.н. "

Когато не можеш едно изречение да свържеш ... " Телефона трябва да се преинсталира по сервизен път "

По сервизен път ти пиша Слаб 2

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.