Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мисля,че имам вирус.

Featured Replies

Здравейте. Имам проблем с компютъра на един приятел,опитвам се да му помогна, но не мога да се справя. Преинсталирвал съм му го много пъти с различни windows xp, но не се оправя. Проблема е следния. Когато опитам да му инсталирам някоя игра или програма ми изписва нещо от сорта на ''registry has been disabled by your administrator''. Също така диспечера на задачите не работи. След преинсталация на windows-a работи няколко минути и спира,след това не мога да го пусна повече. Казаха ми, че е вирус, но не знам как след като съм форматирал целия хард диск и съм преинсталирал как може да има вирус. Между другото имам mp3 player, който го ползвам за флашка и ми изписва, че има вирус в auto play-a, някакъв червей, но не мога да го изтрия от player-a. Форматирвал съм го, сканирвал съм го с антивирусната ( nod 32 ), но не намира вирус, а той си стой, защото, когато го включа към компютъра долу в дясно ми изписва, че има вирус, а този вирус между другото го прихвана от неговия компютър преди много време. Мисля, че дори auto play-a на телефона ми се зарази. Да подчертая само, че той не ползва интернет на компютъра си. Надявам се да получа някакви указания как да процедирам, защото съм пробвал какво ли не и нищо не се оправя... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

• Автор

Следвайте инструкциите от тази тема.

http://www.kaldata.c...howtopic=132819

Искам да попитам кои инструкции да следвам,тези да създам тема или да си изтегля DDS и т.н. Защото тема вече съм създал остава да някой да се включи с инструкциите как да го оправя.А и става въпрос не за моя компютър, а на приятел. Благодаря за отзоваването

Редактирано от prymov (преглед на промените)

По принцип нямам право да пиша тук,но като няма интернет на компютъра на приятелят ти как ще го лекуват колегите?Нода оригинален ли е?Коя програма изписва,че има вирус?Изтегли DDS и го занеси при приятеля си на незаразен носител.Деактивираш антивирусната и го стартирате.Програмата ще изкара два лог файла,които ще ги публикуваш от твоя компютър.Ще падне едно разкарване.В случай на самолечение.Пренеси тези две програми пак на незаразен носител.Бучни флашката и стартирай първо едната и като приключи продължи с другата.Колегите мисля ще одобрят тези два инструмента.

http://www.freedrweb.com/cureit/

Теглиш това-скачайте бесплатно.Първоначално сканира бързо.После можеш да дадеш пълно сканиране.

http://www.kaspersky.ru/antivirus-removal-tool#

11 версия.

Горе вдясно назъбеното колелце.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.