Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Q:Въпрос относно нов Проектор Acer X1110 DLP Projector

Featured Replies

привет купих си проектор Acer X1110 DLP Projector,EMEA.Пускам го по упътването от книжката,дискът които са го дали с него е само някакви ръковдства не намирам драйвъри.Пускам го както е описано , първо проектора след това компа.Тръгва картина изкарва я от проектора, но след като качи XP -то, остава на момент ""No Signal" и до тука няма го вече изобразена заредилата операционна система.На Линукса го пробвах на лунуса си работи след като го зареди.Дефакто нямам сигнала от качената вече операционна система към прожектора, а иначе докато зарежда го има и след като зареди капсулата на xp-то губи сигнал,какво пропускам значимо да направя или какво трябва да направя,ще съм благодарен ако ме ориентирате.

Резолюцията на монитора трябва да ви е по малка от 1600*1200 ?

• Автор

1024 е всъщност надали това е проблема ?

Предполагам имате и включен монитор. Ако е така вижте настройките за втори монитор дали са позволени. Аз така 2 монитора бях включил и същия проблем. От настройките на видеокартата би трябвало да се оправи. Всъщност е добре да кажете и каква е видеокартата и как точно свързвате проектора и с какъв кабел.

По принцип не пиша тъй като не съм специалист но мисля, че му отговориха в един друг форум ( там е с друг ник но същия проблем ) още на 27-ми. Проблема бил, че е с лаптоп и е трябвало да натисне Fn + някой друг бутон който е за клониране на видео сигнала. Към автора на темата: Хубаво е и в този форум да се знае. Виждам хората продължават да пишат по проблема и да се чудят и да мислят всякакви идеи, а проблема е решен отдавна.

Редактирано от yHuKaT (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.