Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поблем с интернета

Featured Replies

Едвам успях да отворя kaldata,за да напиша тази тема.Значи интернета ми стана супер бавен от 3 дена.Download ми е 30 mbs,а Upload 3 mbs.Оптичния кабел минава през модем а от там по FTP към компютъра.Нямам рутери и други неща закачени след модема,освен компютъра.От 3 дена забелязах,че светодиода на модема,където пише PC Activity мига постоянно.Мига само,когато осъществявам някакъв трафик иначе никога на мига.Бях изключил всичко(u torrent,skype и други проглами,които ползват интернет)и забелязах,че пак мига като лудо.И от тогава си мига постоянно и интернета е супер бавен.Обадих се на доставчика и ми каза да ресна модема,после ми каза,че Upload и Download ми е на макс(а аз бях спрял всичко)и че проблема е от мене.През Task manager-a на Networing ми вади 0.01-0,02% и постоянно се мени.Не знам дали е вирус,Но има ли някакво програма с която да проверя трафика между компютъра и модема?

Екстракваш и слагаш навсякъде чавки и go.

• Автор

Екстракваш и слагаш навсякъде чавки и go.

Нищо не стана.Най-странното е,е че и процесора ми се товари напразно,а в таск манагера пише system idle process 99: http://prikachi.com/images/978/4479978M.jpg

Както виждате idle process е 99 и би трабвало processor usage да е на 0%.А отдолу съм отбелязал в зелено,че е 10% и скача до 20.А никъде не показва някой процес,да товари???

Отметни да ти се виждат всички процеси за всички потребители и ще видиш какво ти товари!

• Автор

Отметни да ти се виждат всички процеси за всички потребители и ще видиш какво ти товари!

System idle process е 0 и всички процеси пак са 0,а CPU usage е 25-30%.Просто не мога да си обясня тая работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.