Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

rescue and recovery,не ми се зарежда лаптопа

Featured Replies

Здравейте,значи аз съм със мини лаптоп (mtel light book) и проблема ми е следния:лаптопа не ми се зарежда или има някакъв проблем с прграмите в него нз. значи когато го закупих работеше зареждаше се всичко но преди няколко месеца изключа ли лаптопа от контакта и тои гасне....обаче на него пише че е зареден. И още едно нещо като го включвам ми изписва rescue and recovery и да натисна f3 обаче аз несъм го натискал защото незнам каква е. Ако някои знае нещо по въпроса да пише :) благодаря ви предваррително :)

Не пипай Rescue&Recovery, това е програмата с която се възстановява операционната система и т.н до положение-момента на покупка. Това не ти трябва, от там можеш да "преинсталираш" Windows-а. А относно лаптопа и изключването от контакта-извади и постави батерията си, може и батерията е дефектирала. Ако имаш гаранция-използвай я.

• Автор

правил съм го мн. пъти,на нещо не се променя....аз си мисля че не опира някаде точно заради това не работи нз. и нямам гаранция,истече все пак благодаря ти защото мислех да го натисна това rescue and recovery :D:)

но преди няколко месеца изключа ли лаптопа от контакта и тои гасне....обаче на него пише че е зареден.

Дай повече подробности. Как е угаснал но въпреки това прочиташ че е зареден. Това със F3 се появява само като го изключиш от контакта ли. Ако без да го изключиш от контакта натиснеш шудовн ( изключи) и после го стартираш има ли тогава F3. Без подробности няма как да ти се даде съвет. И да са по ясни.

Дай повече подробности. Как е угаснал но въпреки това прочиташ че е зареден. Това със F3 се появява само като го изключиш от контакта ли. Ако без да го изключиш от контакта натиснеш шудовн ( изключи) и после го стартираш има ли тогава F3. Без подробности няма как да ти се даде съвет. И да са по ясни.

Tи може да не си, но аз съм се занимавал с Mtel Light Book. Това меню се появява при всяко включване на лаптопа, като предлага да се направи възстановяване от Recovery дяла на лаптопа, което за по-просто обяснение е нещо като пълна преинсталация.

А лаптопа се изключва, като се извади захранващият кабел, защото може батерията да е изфирясала, а мое и да е проблем в електрониката на самият лаптоп, като първото е по-вероятно. Може и да не прави хубав контакт, но тогава вадене и поставяне трябва да закрепи нещата. Като цяло-изисква да се погледне, за да се уточни решението на проблема.

• Автор

Tи може да не си, но аз съм се занимавал с Mtel Light Book. Това меню се появява при всяко включване на лаптопа, като предлага да се направи възстановяване от Recovery дяла на лаптопа, което за по-просто обяснение е нещо като пълна преинсталация.

А лаптопа се изключва, като се извади захранващият кабел, защото може батерията да е изфирясала, а мое и да е проблем в електрониката на самият лаптоп, като първото е по-вероятно. Може и да не прави хубав контакт, но тогава вадене и поставяне трябва да закрепи нещата. Като цяло-изисква да се погледне, за да се уточни решението на проблема.

да обаче след,като извадя батерията отдоло в десния ъгъл на екрана ми изписва, че е извадена...ако батерията е повредена мисля че няма да изписва , че е извадена , а да и постоянно ми показва че лаптопа се зарежда, а в същото време ,че е зареден....

Ако без да го изключиш от контакта натиснеш шудовн ( изключи) и после го стартираш има ли тогава F3. Без подробности няма как да ти се даде съвет. И да са по ясни.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

• Автор

значи на мен докато ми се включва лаптопа се показва това,и не само когато го изключа от контакта, винаги

Слушай, темата взе да ми дотяга. Вариантите са следните:

1.Контролера на батерията отчита, че клетките са тотално умрели и капацитета им е почти 0, при което лаптопа изключва. Дефектна батерия.

2.Електрониката в лаптопа не е наред.

3.Малковероятно-изкъртил си контактите на батерията, поради небрежност. Това реално е много трудно.

Най-вероятният вариант е номер 1. Кой от всички се е случил ще ти каже квалифициран техник. Такива работи не се диагностицират по телефона или интернет, както и лекар не може да те прегледа по телефона. Иска да се види, пипне, тества.

Не търси под вола теле, не носи вода от 10 кладенеца. Това е положението. Ако целта ти е да се извъртиш и да не плащаш на техници, а по схемата "направи си сам/поправи си сам" в случая няма как да стане.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Чукча писател, не читател? Мисля, че по-горе споменах, че имам опит с посочената машинка и обясних кое как е?

Или мислиш, че ще те излъжа?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.