Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Win 7

Featured Replies

Имам огромен проблем с win 7 . След като засякох вируси /троянски коне- win32 gen, win32 pup и още някакви/ ги изтрих. Предварително бях задал на аваста да сканира преди стартиране на win 7. Стартирам ОС и няма и 1 минута започва да се бавят всички процеси , лагва . Каквото стартирам забавя . Не мога да го update-на тъй като ми дава грешка Код С80001FE. Сканирах за други вируси с аваст и нищо. Пробвах с Spybot/search and destroy , но не откри нищо. Също така не мога и да му дам ewcovery .

Излиза ми този проблем...някой може ли да ми помогне как да го отстраня ... появява се постоянно,не мога да отворя скайп и други програми,а в същото време когато се опитвам да инсталирам уиндоус наново пак заради това не се получава :help wanted4:Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от k0k0lin0 (преглед на промените)

Натискаш бутона "Старт" и в полето за търсене пишеш "cmd" с десният бутон натискаш върху "cmd" и избираш "Run as administrator" в отвореният прозарец пишеш "sfc /scannow" без кавичките и чакаш резултат.

откога сфц сканира за вируси?

k0k0lin0 - пост №3 се отнася с пълна сила и за теб

Излиза ми този проблем...някой може ли да ми помогне как да го отстраня ... появява се постоянно,не мога да отворя скайп и други програми,а в същото време когато се опитвам да инсталирам уиндоус наново пак заради това не се получава :help wanted4:

много внимателно прочети пост № 3! след което го изпълни

откога сфц сканира за вируси?

k0k0lin0 - пост №3 се отнася с пълна сила и за теб

много внимателно прочети пост № 3! след което го изпълни

Защо да не сканира за развалени системни файлове,от това няма да му стане по-зле.Ако си прочел внимателно темата първият пост е от 5.03.2011 и на съвсем друг потребител от пост №3 който е на коколино.Аз имах в предвид пост №3 когато писах а ти какво имаш в предвид не мога да резбера.

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

признавам си грешката: обърках номерата на постовете, исках да кажа пост № 2

но ще си задам въпроса по друг начин: от кога DLLFixer.exe и в частност WININET.dll са развалени системни файлове?

и да, няма да му стане по-зле, само ще изгуби половин час през който може да прочете правилата

признавам си грешката: обърках номерата на постовете, исках да кажа пост № 2

но ще си задам въпроса по друг начин: от кога DLLFixer.exe и в частност WININET.dll са развалени системни файлове?

и да, няма да му стане по-зле, само ще изгуби половин час през който може да прочете правилата

Не е нужно да ме нападаш за това което съм написал защото причините може и да не са вируси,мисля че си много интелигентен за да го прочетеш и сам,а относно правилата те масово не се спазват,но аз не съм този който ще налага ред има си хора за тази работа.

Относно проблемът на първият потрабител хвърли едно око на тази тема.

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

Здравейте.Моля за помощ.С уиндоус 7 съм.Много често ми се отваря прозорец в който е изписано,че програмата не може да стартира защото ми липсва MSVCR 100.dll.Как да оправя проблема.Благодаря ви предварително.

Редактирано от beni66 (преглед на промените)

Здравейте.Моля за помощ.С уиндоус 7 съм.Много често ми се отваря прозорец в който е изписано,че програмата не може да стартира защото ми липсва MSVCR 100.dll.Как да оправя проблема.Благодаря ви предварително.

Аз първо щях да го потърся и да пробвам да го инсталирам и ако нищо не стане тогава щях да пиша.

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr100

Това го опитах преди да пиша във форума,но не се получи.И тъй като не съм много на ''ТИ'' с компютрите реших, че съм в грешната посока.След вашият отговор опитах пак да го инсталирам,но пак нищо.Преди ми изписваше че липсва програмата ,а сега ми се отваря нов прозорец със следния текст-C/Windows/sistem32/MSVCR100.dll или не е проектиран да работи нa Windows или съдържа грешка.Да го инсталирам отново или да се свържа с администратора.

Това го опитах преди да пиша във форума,но не се получи.И тъй като не съм много на ''ТИ'' с компютрите реших, че

съм в грешната посока.След вашият отговор опитах пак да го инсталирам,но пак нищо.Преди ми изписваше че липсва програмата ,а сега ми се отваря нов прозорец със следния текст-C/Windows/sistem32/MSVCR100.dll или не е проектиран да работи нa Windows или съдържа грешка.Да го инсталирам отново или да се свържа с администратора.

Пробвай да инсталираш това.

Благодаря за помоща,но и това не става.Сега пък ми пише -Инсталаторът е открил че този компютър не отговаря на изискванията да инсталира тази програма.Ще направя един последен опит да инсталирам това което ми предложи ba4o_kiro64. Мисля си че някъде при самото инсталиране ГРЕША.Четох че файла се копира и поставя в папката sistem32,но не знам как точно да го направя.Ако някои има търпението да ми напише как трябва да инсталирам тази програма стъпка по стъпка ще съм му безкрайно благодарна.

Благодаря за помоща,но и това не става.Сега пък ми пише -Инсталаторът е открил че този компютър не отговаря на изискванията да инсталира тази програма.Ще направя един последен опит да инсталирам това което ми предложи ba4o_kiro64. Мисля си че някъде при самото инсталиране ГРЕША.Четох че файла се копира и поставя в папката sistem32,но не знам как точно да го направя.Ако някои има търпението да ми напише как трябва да инсталирам тази програма стъпка по стъпка ще съм му безкрайно благодарна.

За да може да ви се помогне трябва да дадете повече информация.Вие даже и версията на седмицата не сте дали и при инсталирането на каква програма се появява този надпис.

Аз съм с Windows 7 Home Premium-32 bit Operating system.Появява се при отварянето на папка Crak на играта Angry Birds season.По точно пише че ми липсва програмата MSVCR100.dll

Аз съм с Windows 7 Home Premium-32 bit Operating system.Появява се при отварянето на папка Crak на играта Angry Birds season.По точно пише че ми липсва програмата MSVCR100.dll

Виж тук.

Четох че файла се копира и поставя в папката sistem32,но не знам как точно да го направя.Ако някои има търпението да ми напише как трябва да инсталирам тази програма стъпка по стъпка ще съм му безкрайно благодарна.

1. Сваляте файла -> http://www.dll-files.com/msvcr100.zip?0WFdUBZKfW , на работния плот (десктоп).

2. Разархивирате го на десктопа-> десен бутон extract here , ако сте на български ->разархивирай тук

3. Копирате "msvcr100.dll" и го поставяте в C:\Windows\System32

4. Кликате върху Старт менюто(или натискате бутона с Windows на клавиатурата) и в полето за търсене пишете cmd .

5. Намерения резултат стартирате с десен бутон -> изпълни като Администратор (ако е на англ. Run as Administrator)

6. В черния прозорец пишете

regsvr32 msvcr100.dll
, след което Enter .

Това е в общи линии регистрирането на dll .....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.