Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля, препоръчайте ми лаптоп

Featured Replies

Здравейте. Знам, че почти всяка второ заглавие е на тази тема, но се надявам да помогнете и на мен в този избор, тъй като нямам особени познания по темата. Търся лаптоп за сърфиране в интернет, гледане на филми, работа с офис пакети. Общо взето стандартните неща. Бюджетът ми е 800 лева. Ще съм благодарна, ако можете да ми предложите модели и да ми посочите оптималните характеристики, вписващи се в бюджета, които трябва да търся, тъй като срещам доста противоречиви мнения по въпроса. Основно играя куест игри от типа point and click с не особено високи изисквания, няма да са проблем, нали? Искам да попитам и дали ще бъде удачно да подкарам фотошоп и подобни на него програми? В момента го правя на настолния ми компютър, който е с по-слаби компоненти от един лаптоп, но все пак? Също и от къде е най-удачно за закупя машината, от търговска верига, интернет сайт? Благодаря предварително!

Редактирано от nymph (преглед на промените)

С тези изисквания,които имаш,почти всеки лаптоп се вмества в цената.Имаше теми ,в които е казвано и се казва,че лаптопа не е предназначен за игри.Всяка игра независимо колко тежка е,съкращава живота на лаптопа.

С тези изисквания,които имаш,почти всеки лаптоп се вмества в цената.Имаше теми ,в които е казвано и се казва,че лаптопа не е предназначен за игри.Всяка игра независимо колко тежка е,съкращава живота на лаптопа.

http://www.technomar...5733-373g50mikk

http://www.technomar...us-x54hr-sx065d

http://www.technomar...te-c660d-16f-4g

http://www.bomba.bg/computers/notebooks/laptopi/laptop-dell-inspiron-m5040-15-6-hd-intel-pentium-dual-core-p6200-intel-hd-graphics-3gb-500gb-dd-i-n5040-p6203g50-lin-51.html

Редактирано от bissko (преглед на промените)

1. Lenovo ThinkPad Edge E320

2.FUJITSU Lifebook AH531

3.Samsung NP300E5Z

4. SAMSUNG NP-RV518

Тези са що годе добри, имаше и един HP Probook 4530s за около 850 лв. с процесор INTEL I3-2310M, който модел би бил най-оптималният избор, но ... изчерпал се е явно.

Търсиш процесор минимум B950, всичко от 500GB твърд диск нагоре е препоръчително, РАМ памет минимум 3 GB. Видео карта не ти трябва в случая, HD 2000/3000 си е достатъчно.

Фотошоп ще подкараш, но на тази резолюция от 1366х768 просто ще се измъчиш - няма достатъчно работна площ на екрана.

Няма значение откъде ще го купуваш, повечето (стабилни онлайн магазини) си имат и шоурум, а и законът вече ги е стегнал доста.

Здравейте. Знам, че почти всяка второ заглавие е на тази тема, но се надявам да помогнете и на мен в този избор, тъй като нямам особени познания по темата.

Търся лаптоп за сърфиране в интернет, гледане на филми, работа с офис пакети. Общо взето стандартните неща. Бюджетът ми е 800 лева. Ще съм благодарна, ако можете да ми предложите модели и да ми посочите оптималните характеристики, вписващи се в бюджета, които трябва да търся, тъй като срещам доста противоречиви мнения по въпроса.

Основно играя куест игри от типа point and click с не особено високи изисквания, няма да са проблем, нали? Искам да попитам и дали ще бъде удачно да подкарам фотошоп и подобни на него програми? В момента го правя на настолния ми компютър, който е с по-слаби компоненти от един лаптоп, но все пак?

Също и от къде е най-удачно за закупя машината, от търговска верига, интернет сайт?

Благодаря предварително!

Разгледай тук цените са добри ще ти направят хубава цена. www.acer.alle.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.