Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Сега гледам от тоя сайт http://www.dell.com/us/p/alienware-M14x/pd.aspx цената на Alienware е около 1800 лева без никакви екстри като мишка,чанта и т.н.Защо тук цените са над 3000 лева?Каква е уловката?

Уловката е, че си в Европа и после в България... Тук цените са такива... П.П. Един приятел си взе такова. Като производителност е много добро, с хубав дисплей и изработка, но трябва да го слагаш на огнеупорни повърхности и да си як като Скалата, ако го разнасяш повечко. :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

Под огнеупорни повърхности какво имаш предвид?И заслужава ли си да го купувам?Хвана ми окото дори като знаех,че е повече от 300о лева ,а като видях с каква цена мога да си го поръчам още повече го поисках.И колко пари ще ми дойдат разноските(предполагам,че от САЩ ще ми го пратят)

Редактирано от chenkata123 (преглед на промените)

Под огнеупорни повърхности какво имаш предвид?И заслужава ли си да го купувам?

Хипербола беше. Моят човек каза, че изходящият въздух бил много, много горещ, като поцъка повечко на нещо тежко.

Иначе е много доволен. Каза, че всичко, което играе му върви перфектно и както писах дисплеят е много хубав, като за лаптоп. Недостатък - макар цветовете му и ъгъла на виждане да са много добри, е отразяващ, а това много ограничава употребата в помещения с естествена светлина.

А заслужава ли си - ти решаваш. Аз не бих си го купил. Тежи близо 6кг, и както грее, хич не е удобен за ползване в движение. Единственият смисъл, който виждам е ако живееш на две места или искаш да го ползваш на работа и вкъщи и просто го пренасяш от едното до другото място.

• Автор

Ами няма да го пренасям много,така че тежеста хич не ми е проблем.А твоят приятел 14-инчов ли си е взел,от къде и колко пари му излезна?

Ами няма да го пренасям много,така че тежеста хич не ми е проблем.А твоят приятел 14-инчов ли си е взел,от къде и колко пари му излезна?

17", от България, ~4000лв.

Редакция: чак сега видях че си посочил 14" модел... Е за 3к не си струва да вземаш 14... но поне сигурно няма да тежи толкова...

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

Защо 3k,това,което сглобих в официалния им сайт излиза малко под 2000 лева(вярно,че с по-слаби характеристики от тези,които се предлагат в България,но все пак си е страхотна гейминг машина,която се съмнявам да ми прави проглеми с високи температури)Въпроса ми е дали http://alienware.com/ прасят доставки в България и дали мога да позлвам някоя фирма посредник,че не обичам да пазарувам от нета сам?

След като тежестта , не ти е проблем ,ще си позволя да ти предложа нещо .http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-G74SX-TZ215D-16GB-3472

Решението си е твое .Успех с покупката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.