Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: Subtitle Adjuster 1.0

Препоръчан отговор


http://sourceforge.net/projects/subadjuster/files/

Програмата е ​​разработена като лесен софтуер, който може да ви помогне да настроите времената,таймингите на субтитрите.

Програмата действа чрез определяне на една или две референтни точки, от които знаете,че всичко е в синхрон, след което приложението може автоматично да преизчисли останалата част.

Така например, ако искате да изместите субтитрите напред с 5s, ще трябва да изберете само една отправна точка,изваждайки 5s от оригиналния размер в началото на тези султитри, и въведете резултата в раздел "трябва да започне в".

Имайте предвид, че тази програма може да обработва само текстово-базирани MicroDVD (*. sub) субтитри на файлове, но не и изображения VobSub (*. IDX / *sub.) такива.

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.