Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: Xeoma 12.3.30

Препоръчан отговор


http://felenasoft.co...ma/en/download/

Xeoma е система за видео наблюдение, която ви предоставя лесен за употреба интерфейс. Тя поддържа всички уеб и IP камери, както и интернет камери.Архивът работи в режим цикъл (старите записи постепенно се заличават). Можете да използвате вградения плейър, за да видите архивираното видео със звук. Отдалечен достъп ви позволява да контролирате онлайн системата.

Вграден детектор за движение ви позволява да настроите видео-система относно сигурността и защитата на вашия дом или офис. Ако искате да наблюдавате през дневните часове, използвайте дневен детектор. Xeoma е съвместима със сензорен екран. Това ви позволява да работите с програмата само с пръсти.Не се изисква мишка или клавиатура. Програмата не изисква инсталация и администраторски права. Тя може да започне да работи веднага след изтеглянето й. Първоначалните настройки на програмата отнемат само няколко секунди.Типичните приложения включват видео наблюдение на вашия дом и бизнес,наблюдение дали детето ви играе или спи,следене дейността на персонала,или пък примерно хвърля по едно око на вашата кола и други неща.

Забележка: Безплатната версия ви позволява да използвате някой от четирите филтри за неограничен период от време и контрол на системата само от компютъра, на който е инсталирана програмата.За да се премахне тези ограничения, можете да си купите Xeoma.

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.