Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: Bluebeam Vu 10.0.0

Препоръчан отговор


http://www.bluebeam.com/us/free-viewer/

Bluebeam Vu е лесно за използване приложение, което ви позволява лесно да преглеждате PDF документи. То е проектиран за лесно отваряне, навигация, управление и съвместна работа върху PDF файлове.

Bluebeam Vu прави повече, отколкото просто да бъде четец на PDF файлове - интеграция в SharePoint и ProjectWise, иновативни технологии за достъп до файлове за организиране на PDF файлове, табулирана навигация за лесно превключване между отворени PDF файлове и MultiView технологии за гледане до 16 на PDF файлове едновременно.

Вижте вашите PDF файлове, както те са проектирани да се видят - бележки, коментари, анотации се показват ясно и точно, така че нищо няма да пропуснете. Лесно се попълват и записват PDF форми и присъединяване и сътрудничество към сесии в облака с Bluebeam Studio.

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.