Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли възможност да се смачкат мп3-ките

Featured Replies

има ли такова нещо да се смачкат мп3-ките,но много.в смисъл да станат около 100кб.DietMP3 не ги мчка достатъчно.

Да не си решил да си съхраяваш музиката на дискети? На всяка дискета по един албум. laugh.gif

Напоследък гледам много хора все това питат и се интересуват. Чудно ми е защо. Възможно ли е нещо компресирано да се компресира още и още... докато изчезне напълно. Възможно е, но после ще се чудиш защо не ти свират MP3-ките. Или пък каде са изчезнали.

Сега сериозно. Отваряш си програмката, с която ще ги прекодираш за пореден път, предполагам. От опцийте избираш задължително mono и възможно наи-ниския битрейт. Другиа начин е Shift + Del, те и без това няма да стават за нищо след такова прекодиране.

Теоритично е възможно да смачкаш една mp3-ка до 100 КВ, но така от нея вече нищо няма да става ;) Компресията си има граници. Това е все едно да поискаш да събереш един роман на 5 странички. С намаляването на размера намалява и качеството на музиката и от един момент нататък вече не става за нищо. Не съм експериментирал, но този момент е над 100 КВ ;)

• Автор

ще ви кажа за какво ми е:купих на жена ми един телефон.всичко е наред обаче позволява да се качват мп3-ки до 100кб,а на мен не ми се занимава да ги режа и тнт. затова питам.все пак не очакваме чудеса от един телефон и качеството няма значение.а пък те са жени .какво да ги правиш ;)

Ако и трябват за Ringtone по добре ги нарежи(и без друго никой нямя да и звъни докато свърши песента),а ако иска да го ползва за MP3 Plauer това вече е друг въпрос.

Ако и смачкаш толкова много песничката, друга беля ще си навлечеш с жената, ще ти каже, че тоя телефон не зеъни хубаво и че иска нов :hush: . Затова по добре послушай хорицата от по горе и ги нарежи.

Със здраве. :bye:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.