Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 600 лева

Featured Replies

Трябва ми такъв лаптоп за да го купя на родителите ми. Дисплея да е 15.6 инча, а останалите характеристики оставям на вас.Дано някой се сети за някой моделче с не лоши параметри.

Добър лаптоп за 600лв с 15" дисплей няма. Скоро в метро имаше някакво чудо на техниката за около 600лв. За тези пари може да им вземете не лош настолен компютър с 21" монитор. лаптоп втора ръка или чисто нов 10" нетбук.

• Автор

Добре дайте ми предложения за настолен ПС около 600 лева и лаптоп 700.

ASUS X54C-SX035D

HP 630

Fujitsu Lifebook AH531

HP 635

ASUS K53U

HP 630

Acer Aspire 5349

Lenovo G570GC

Toshiba Satellite C660D-1GH

Fujitsu Lifebook AH531

Acer Aspire 5349

Това се предлага с цена до 700лв.

Моделите са що годе равностойни като характеристики.

Колегата ти е предложил по-горе прилични машинки , единствено не се спирай на Hp . Успех ;)

Трябва ми такъв лаптоп за да го купя на родителите ми. Дисплея да е 15.6 инча, а останалите характеристики оставям на вас.Дано някой се сети за някой моделче с не лоши параметри.

Все още е на "примоция" - на 8-ма страница от този каталог http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=12090&cd=2&kd=10&pg=1

За тези пари по добър не може да се намери :). Германско производство - това е рядко срещано при тези устройства.

Добре дайте ми предложения за настолен ПС около 600 лева и лаптоп 700.

Бих взел машинката от Метро, нямам идея как са със сервиза.

Но като цяло при проблем заменят стока без да задават много въпроси.

А ето ти предложение и за настолен за малко над 600лв.

Рам - ADATA 2GB DDR III 1333 - 23.66 лв.

Монитор - BENQ 20" G2020HD, 5ms, 1000:1, 250cd/m2, DVI - 187.59 лв.

твърд диск - SEAGATE 500GB 7200 32MB SATA II - 101.42 лв.

CD - DVD - SONY DVD-RW AD-7280S, SATA, Black - 32.66 лв.

AMD A4-3300 X2 Dual Core, HD6410D, 2.50GHz, 1MB, BOX, FM1 - 111.86 лв.

кутия - COOLER MASTER TM210 BLUE with 420W PSU - 86.30 лв.

дънна платка - ASROCK A55M-HVS, AMD A55, DDR III 2400+(O.C)/1600/1333, VGA, HDMI, SATA II, RAID, GLAN, FM1 - 92.06 лв.

635.55 лв. цените са от SKY

за още някои лев си избирате клавиатура,мишка и камера.

За 600-700лв ще си вземеш low end машина, като 600лв са абсолютният минимум за лаптоп в България. Тези машини са по-ниско качествени и създават повече проблеми, често се развалят дори преди да са направили 2години. Горещо те съветвам ако можеш/знам че в България не е лесно/ да събереш още пари, за да можеш да си вземеш по-читава машинка. Силно ти препоръчвам да не купуваш лаптопи от магазини за домати и краставици, както и от Метро.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За 600-700лв ще си вземеш low end машина, като 600лв са абсолютният минимум за лаптоп в България. Тези машини са по-ниско качествени и създават повече проблеми, често се развалят дори преди да са направили 2години. Горещо те съветвам ако можеш/знам че в България не е лесно/ да събереш още пари, за да можеш да си вземеш по-читава машинка.

Силно ти препоръчвам да не купуваш лаптопи от магазини за домати и краставици, както и от Метро.

Евтините стоки(пък и по скъпите), дали ще ги вземеш от магазин за домати и краставици, от измислен сайт или от съмнителна компютърна фирма е все едно. Те идват от едно и също място - от директните вносители, които пък ги внасят от производителите. Важното е какъв е гаранционният срок и добър ли е сервиза. Големите вериги са в състояние да договарят по големи отстъпки и да правят изгодни промоции. Конкретно Fujitsu за Метро се внася от фирма Vali - Велико Търново. На техния сайт, обаче такава изгодна конфигурация не се предлага :) . Явно си имат полза от съвместния бизнес с Метро - залагат на количеството.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.