Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Poi който е за гармин може ли да се сложи на Ovi Maps

Featured Replies

Poi който е за гармин може ли да се сложи на Ovi Maps и ако може как става?

Poi който е за гармин може ли да се сложи на Ovi Maps и ако може как става?

Не. Но на нокия-та дето има куцата навигация на Ови може да се сложи такава на гармин дето да си ползва картите.
  • Автор

Не. Но на нокия-та дето има куцата навигация на Ови може да се сложи такава на гармин дето да си ползва картите.

Нещо май не схванаях, искаш да кажеш да се инсталира навигация на гармин а тази на Ови да се махне?

Ovi Maps си е приложение на Нокия, позиционирането става през мрежата, а не през сателит.

Скъпо и не особено полезно приложение. ОС навярно е симбиан, доколкото знам няма читава безплатна навигация.

Ovi Maps си е приложение на Нокия, позиционирането става през мрежата, а не през сателит.

Скъпо и не особено полезно приложение. ОС навярно е симбиан, доколкото знам няма читава безплатна навигация.

Тук не си прав.

Ovi Maps ползва GPS приемника, ако апаратът има такъв. Връзката с Интернет през клетките на оператора може да се изключи, и така няма да се отчита платен трафик. Не знам как стои въпроса с Wi-Fi, моята 5230 няма такава опция.

За да работи приложението, трябва да има предварително заредени карти. Най-добре това става през компютър, свързан с Интернет, и фирмения софтуер на Nokia.

Преди 2 години, като си купих моя телефон, картите бяха трагедия. Сега обаче са много добри, специално на България.

С две думи, приложението може да е безплатно, и много полезно. Въпреки че моите предпочитания си остават за навигацията на Sygic, защото съм свикнал с нея.

Ovi Maps ползва GPS приемника, но първоначалното позициониране е през мрежата а нужните карти сваля от нета.

Играл съм си сняколко нокии и там нещата ставаха по този начин.

Ovi Maps ползва GPS приемника, но първоначалното позициониране е през мрежата а нужните карти сваля от нета.

Само ако го разрешиш. Нали ти казах - има настройка дали да се свързва с Интернет, или не.

Повярвай ми, аз в момента си играя с една Nokia :) , и пиша от опит.

Играл съм си сняколко нокии и там нещата ставаха по този начин.

Картата може да се свали на компютъра и да се ъплоадне на телефона с OviSuite. Картите им обаче все още са доста неточни за България. Дори само за София, да не говорим за провинцията. Доста често навигацията избира заобиколен маршрут и доста често има неточности. Бавно се ориентира при шофиране. Общо взето е под всякаква критика. Винаги бих предпочел Гармин. Тук даже не може да се каже " 'зимай го нали е без пари" ... :)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• Автор

Апаратът с операционна система ли е? Ако не си сигурен, напиши точния модел.

Апаратът е Nokia C5-03

Апаратът е Nokia C5-03

Чудесно :) . Symbian 9.4, S60 5th Edition, дисплей 3.2" 640х360, GPS приемник - също като моя. Това означава, че всичко, което писах по-горе, се отнася и за теб.

Можеш да си караш с вградената навигация, карти можеш да сваляш през компютъра или през Wi-FI. Ако искаш Garmin - може да се инсталира.

Аз на Виваза съм с Garmin Mobile XT 50.00.60 (при 50.00.50 малко разцепва картата в landscape режим :D , защото е за s60v3, но 50.00.60 е оптимизирана за тъч-овете) ... Свързва се бързо със сателитите (БЕЗ ДА ПОЛЗВА МОБИЛНИЯ ОПЕРАТОР!), което е хубаво и е много точна ... Само добри впечатления имам от нея (даже съм сложил POI с патрулките :D ...)

• Автор

Чудесно :) . Symbian 9.4, S60 5th Edition, дисплей 3.2" 640х360, GPS приемник - също като моя. Това означава, че всичко, което писах по-горе, се отнася и за теб.

Можеш да си караш с вградената навигация, карти можеш да сваляш през компютъра или през Wi-FI. Ако искаш Garmin - може да се инсталира.

Аз просто питах дали може да се сложи POI с патрулките към съществуващата навигация Ovi Maps, това другото го знам но все пак благодаря ти!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.