Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с USB Bluetooth

Featured Replies

Здравеите приятели имам едно малко въпросче вчера си купих Mini Bluetooth USB Dongle (VA-699) и днес реших да го изпробвам всичко си вурви идеялно приема предава единствения ми проблем е че мога да прехвърлям само по 1 фаил от компютъра и обратно към телефона доста се порових из настройките за някакво ограничение но за съжаление не можах да намеря нищо.Oбщто взето има много малко възможности за настроика на устроиството ако някои има идея как мога да прехвърлям по повече от един фаил ще му буда изключително благодарен за помоща хрумна ми идея да пробвам да му сложа софтуер от друг блутот и да пробвам така но реших пурво да драсна някои друк ред и тогава да изкормя блутотчето с програми :D:angry23:

post-231049-0-20848000-1339495650_thumb.

post-231049-0-37324600-1339498940_thumb.

post-231049-0-75633600-1339498950_thumb.

post-231049-0-06264500-1339498958_thumb.

post-231049-0-95661800-1339498966_thumb.

Дааа... моето е същото - от Китай си го поръчах ! ;)

Това е така защото то е Plug and Play - т.е има си драйвери във него си и направо си бачка без CD и без програмки като BlueSoleil - чрез вградената в Windows XP програма.

Ако искаш повече удобство - трябва ти допълнителен софтуер. Аз не ползвам,че нещо много сложно става.

НО - все пак май горе долу е възможно получаването на няколко файла! - чрез избирането няколко пъти на "Получаване на файл" от иконката в трея... (Да се отворят няколко прозореца "Съветник за Bluetooth прехвърляне на файлове") но поне при мене не винаги се получава...

За ипращане-просто маркираш няколко файла и избираш с десен бутон "Изпрати до" > Bluetooth устройство" ... пак си е супер неудобно - трябва да потвърждаваш всеки един изпратен файл,иначе не става!

Мъча се аз със това боклуче... Супер USB кабел си имам,ама го дадох уж "на заем" и сега за една снимка - чакане цяла вечност, а да не говорим за видео ! :mad:

Поне така ми е по-интересно. :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имам същото, и при мен на XP с вградената програма ми позволяваше само 1 файл. За повече файлове трябваше да инсталирам програмата от CD-то. Иначе на Windows 7 няма проблеми, дори устройствата ми излизат в Windows Explorer като папки и мога да ги браузвам. :)

• Автор

благодаря ви много за помоща аз също имам усб кабели но ми писна все драивери чудеси все трябва да нося кабелите с мен защото им 2 телефона и заради това реших да си реша проблема с тази йийафка :), ще пробвам с софуерче и ще споделя какво се е получило благодаря отново искрено сум ви признателен :)

• Автор

обещах да пиша за резултата и ето значи получи се идиялно използвах програмката BlueSoleil сега мога да пращам колкото си искам фаилове и в 2 те посоки от компа към телефона и от телефона към компа благодаря отново :) за сувета

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.