Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson Xperia arc vs. Nokia N8 vs LG Optimus 3D

Featured Replies

Спрях се на тези 3 телефона. Искам да взема един за мен и един за приятелката ми (може и да са различни). Като за нея- Лесен за употреба , подходящ за момиче, с добра камера ( и удароустойчив :D ,че често ги изпуска ) Сега съм с HTC HD2 но искам да го сменя с друг :) ( малко разнообразие ) Има ли вариянт и трите да работят с андроид :) ( на WM7.5 mango никак не ме кефи менюто ) И може ли да се смени темата (говоря за WM ) да изглежда по друг начин а не с тея гадни квадрати :) ? 1. Кой е с по-хубава камера 2. по-добра батерия 3. Кой дава по-малко дефекти или някакви други проблеми 4.За предпочитание е да могат да работят с Андроид 5. Дисплей. По-добър тъч скрийн ? 6. Бързина. Кой зарежда по-бързо в интернет 7. И като цяло според вас кой е най-добрия :) 1,2,3 ?

Редактирано от LonelyInUniverse (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

1. камерата на нокията е с 12 МР и голяма резолюция и е по-добра поне по характеристики не съм виждал снимки от този модел. Но LG снима видео 3Д което е много добро. 2. батериите на Sony и LG са еднакви Li-Ion 1500 mAh а на нокията е по-слаба Li-Ion 1200 mAh 3. дефектите са на късмет, каквото си изкараш от торбата ;) 4. Sony и LG са с андроид 5. отново Sony и LG имат по-добър дисплеи за мен 6. би трябвало да имат еднаква скорост за зареждане, но това зависи от нета, обхвата и колко си натоварил самия телефон. 7. за мен единия телефон би бил LG, за третия не мога да дам мнение зависи от теб, дизайн цени, за какво ще се ползва и така J

• 1 месец по-късно...

Просто ако разполагах с парите - право към н8. Ксенонова светкавица,камера 12 мп,нокиа ъпдейт до белле. Плюя върху андроид.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.