Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп

Featured Replies

Здравейте! Гледам лаптопите - еднакви цени, еднакви параметри на различните производители и не мога да избера... Трябва ми лаптоп до 1200 лв. за интернет и офис пакета. Това е основното за което ще се ползва. От време на време я се пусне някоя игра, някой филм и така. Моля Ви помогнете ми. Благодаря Би предварително!

ASUS K53SC-SX140DMW

П.П. Недостатъкът му е, че е с гланцов дисплей, но останалите му характеристики са добри за 1200 лв.

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

• Автор

Нещо малко по-немощно :D Core-i7 и 6GB RAM за MS Office ?

... Трябва ми лаптоп до 1200 лв. за интернет и офис пакета....

Нещо малко по-немощно :D Core-i7 и 6GB RAM за MS Office ?

Мисля, че колегата просто се е вписал в бюджета, иначе ако държиш само интернет и офис пакета да ти върви си вземай един за 500-600 лв. и си готов който и да хванеш ще ти "подкара" интернет и офис :D След като си дал бюджет уточни сега това ли е бюджета или това е просто някаква цифра за нещо?

Мда, аз като гледам i5-2500k-то в подписа на човека, той си има мощна машина за игри и прочее. Един бюджетен лаптоп за 600 лева като този ще върши отлична работа за офиса и филмите.

• Автор

Лаптопа ще е за дядо ми. Щом този ASUS е най-доброто за 1200 лв. - взимам него. Предполагам ще държи още 4-5 години ?

Предполагам дядо ти не е луд геймър :) Тъй че ще му държи 4-5 години за офис приложения, интернет филми и т.н. Така и не отговори лап-топа с бюджет 1200лв. ли трябва да бъде или трябва да може да подкара офис и интернет?! Кое от двете неща е водеща за сега не ни изясни. Ако 1200 лв. е бюджета и според мен това е от най - добрите предложения за тези пари - направо си го вземай не му мисли.

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

• Автор

Той каза така - намери ми лаптоп до 1200 лв. дори и не уточни какво ще прави... Но това което знам е, че ползва офиса, интернет и така. Но щом иска до 1200 лв. взимам му тоя. Благодаря за помощта!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.