Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: Smart Defrag 2.4

Препоръчан отговор


Това е мощен инструмент за дефрагментиране,който има за цел да организира вашите файлове и папки по такъв начин, който подобрява работата на вашия компютър.Трябва да се обърне специално внимание, когато инсталирате този продукт. Тъй като това е приложение,поддържащо реклама, Smart Defrag предлага да инсталирате лентата с инструменти на IObit тулбар, Yahoo като търсачка по подразбиране и ще предложи инсталиране на Advanced SystemCare, Game Booster и IObit Malware Fighter.Потребителският интерфейс е лесен за навигация. В главния прозорец можете да видите списък на всички устройства,с които програмата може да работи, както и известна информация за тях (статус, свободно място и общ размер, файлова система и др..Освен това, можете да добавите определен файл или папка, които се предоставя за дефрагментиране. Има един основен проблем, все пак. Този прозорец, където са изброени устройствата не може да бъде разширен (дори да сте максимизирали прозореца). Така че, ако имате много дялове, вие сте в състояние за достъп само до първите четири от тях.Процеса на дефрагментиране може да се извърши по три начина - само дефрагментиране,дефрагментиране и бързо оптимизиране, или дефрагментиране и пълно оптимизиране. Плюс това, можете да се даде възможност на компютъра да се изключи,да заспи или влезе в хибернация, след като програмата свърши дадена задача.Можете също така да планирате дефрагментация, така че не е нужно да се намесвате. Освен това, можете да създадете списък с изключения за файлове и папки,които не искате да бъдат анализирани или дефрагментирани.

Операционна система: Windows 2K / XP / 2003 / Vista / Vista64 / 7 / 7 x64

Официална страница:http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html

Размер: 4.7MB

Лиценз: Безплатен

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.