Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lenovo G575GC vs HP 635 A1E47EA - мнения и препоръки

Featured Replies

Здравейте! :)

Скоро ще си купувам лаптоп и ми трябва нещо за основни нужди-интернет,музика,снимки,офис приложения.

Искам лаптоп с 15.6" монитор,процесор и графична карта AMD,без операционна система.За сега съм се спрял на Lenovo G575GC: http://www.multirama...ovo-g575gc.html .Имате ли някакви наблюдения и впечатления от марката или конкретно от този модел и можете ли да ми препоръчате нещо подобно на него?

Благодаря предварително на отзовалите се :)

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

Lenovo-то са добри, един приятел мисля че има същия модел и е много доволен, пантита са му малко слабички, но те на повечето Lenovo са такива. Батерията му издържа 5 часа по негови думи. Аз лаптоп с AMD не мога да ти препоръчам, но с това Lenovo ще си вършиш работата без проблем :)

1. HP-то е с матов диспей 2. 3гб рам памет на 1333mhz(При леновото е 2гб на 1066) 3. HP-то е с няколко грама по леко, което също е фактор 4. HP-то е с вградена колонка, а при леновото са две вградени стерео колонки Това са разликите, който аз виждам.. последните 2 не са от голямо значение, но пак са фактори :) Лично аз съм за HP-то

Да,виждам разликите,сравних ги,благодаря все пак :) Интересуваше ме има ли някой , който ползва този модел ? :)

Здравейте! :)

Скоро ще си купувам лаптоп и ми трябва нещо за основни нужди-интернет,музика,снимки,офис приложения.

Искам лаптоп с 15.6" монитор,процесор и графична карта AMD,без операционна система.За сега съм се спрял на Lenovo G575GC: http://www.multirama...ovo-g575gc.html .Имате ли някакви наблюдения и впечатления от марката или конкретно от този модел и можете ли да ми препоръчате нещо подобно на него?

Благодаря предварително на отзовалите се :)

Перфектен избор,имам същият модел.Графиката сигурно знаеш е вградена в процесора,батерията държи около 5 часа при сърф,в режим на изчакване вдига до 14 часа.Има софтуер за батерията и я държи в режим на дълъг живот когато искаш.За ежедневна работа филми с HD,офис и други е супер.Само лъскавият екран е минуса.

Перфектен избор,имам същият модел.Графиката сигурно знаеш е вградена в процесора,батерията държи около 5 часа при сърф,в режим на изчакване вдига до 14 часа.Има софтуер за батерията и я държи в режим на дълъг живот когато искаш.За ежедневна работа филми с HD,офис и други е супер.Само лъскавият екран е минуса.

Графиката не ме притеснява , че е вградена , едва ли някога ще тръгна да сменям нещо (а и не дай Боже) , а и това,че е със споделена памет също не ми е проблем - игри няма да се играят на тази машина :) Иначе,сериозно започнах да се колебая между Lenovo-то и HP-то...от вторите имам доста наблюдения , но все върху стари модели или машини втора употреба с неясен произход покрай приятели , които са си взимали...

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

Аз имам лоши впечатления от HP,било лаптопи или настолни машини.Все пак поразгледай форумите и реши какво ще си купиш.Успех.

• 3 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.