Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Selena&Vanko

Link: Ginger 2.5.180

Препоръчан отговор


Това е професионално приложение, предназначено за проверка на граматиката и правописа на всеки текст.

Въз основа на пълният контекст на изречението,програмата може автоматично да коригира правописни и граматически грешки с едно несравнимо ниво на успех.Софтуерът позволява на потребителите да пишат без грешка текстове, бързо и лесно.

Тази уникалната платформа за обучение ще ви помогне да подобрите английския си чрез изготвяне на персонален курс на обучение за вас, въз основа на автоматичен анализ на вашето творчество и съобразен с вашите специфични нужди. Курсовете включват мултимедийни уроци, упражнения и тестове. Продуктът работи като онлайн услуга и поддържа MS-Word, MS-Outlook, MS PowerPoint, Internet Explorer и Firefox.

Мисията на Джинджър е да се улесни без грешка писането, особено за тези, които използват английски като втори език или за тези с обучителни трудности като дислексия.Софтуера има потенциал да се елиминират до 95 процента от грешките при писане.

За да се отключат всички функции на програмата е нужно да се заплати.

Операционна система: Windows XP / Vista / Vista64 / 7 / 7 x64

Официална страница:http://www.gingersoftware.com/

Размер: 11.2 MB

Лиценз: Безплатен

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.