Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,

може ли да ми препоръчате някакъв лаптоп до 1400лв. Предимно ще го използвам за интернет,филми,Photoshop,After Effects, не особено много за игри..най много фифа и чат-пат някоя друга.

Предварително благодаря!

Здравейте,

може ли да ми препоръчате някакъв лаптоп до 1400лв. Предимно ще го използвам за интернет,филми,Photoshop,After Effects, не особено много за игри..най много фифа и чат-пат някоя друга.

Предварително благодаря!

http://laptop.bg/laptops-hp-ProBook_4740s-hp_probook_4740s_B6M21EA

До автора на темата: Избора си е изцяло твой! До The_Reaver: Няколко фактари които не са никак приятни и удобни 1.Процесор - ПЕЧКА Intel Core i7-2670QM 2.Дисплей 18,4 инча / 46,73 см Color-Shine (лъскав) - толкова голям дет се вика е на настолния ми(19инча) Нали все пак говорим за мобилност, а и за предпочитане е матов, какъвто е дисплея в моя пример. 3. Тегло 4,00 кг - не съм сигурен дали е тегло със или без батерия но, и в двата случая не е никак удобно за пренасняне(да не говорим, че и чантата тежи+мишка, зарядно и др.) Има и други, но е въпрос на избор и принципи.

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

• Автор

забравих да кажа, че искам да е 15.6 инча.

ето тези 2та

http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-K55VD-SX069DM-Brown-8GB-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B0-4480

http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-K53SD-SX237D-Brown-8GB-3196

Някои които разбира повече може ли да ми каже с какво този по-скъпият е по-хубав от другия ?

забравих да кажа, че искам да е 15.6 инча.

ето тези 2та

http://pcstore.bg/la...ца-и-мишка-4480

http://pcstore.bg/la...-Brown-8GB-3196

Някои които разбира повече може ли да ми каже с какво този по-скъпият е по-хубав от другия ?

Може би причината да е по-скъп е това, че е по-стар модел и е останал на такава цена.

А този по-евтиния е с по-добър процесор и рамта е на 1600mhz, а на другия е 1333mhz. Вземи по евтиния :)

Не знам как го мислите, ама за мен нисък клас лаптоп с гадна резолюция и Photoshop, After Effects не ми се връзват в едно изречение.

До автора на темата: Избора си е изцяло твой!

До The_Reaver:

Няколко фактари които не са никак приятни и удобни

1.Процесор - ПЕЧКА

Intel Core i7-2670QM

2.Дисплей

18,4 инча / 46,73 см Color-Shine (лъскав) - толкова голям дет се вика е на настолния ми(19инча)

Нали все пак говорим за мобилност, а и за предпочитане е матов, какъвто е дисплея в моя пример.

3. Тегло 4,00 кг - не съм сигурен дали е тегло със или без батерия но, и в двата случая не е никак удобно за пренасняне(да не говорим, че и чантата тежи+мишка, зарядно и др.)

Има и други, но е въпрос на избор и принципи.

Относно "печката". Процесора е SB, говорим за мобилен процесор с TDP 45W и Tjmax 100C, а при тестове отлично се вижда, че се държи съвсем в нормални граници и Asus са се справили сравнително добре с охлаждането:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/notebooks/20360-test-asus-k93sv-ein-ausgewogenes-desktop-replacement-notebook.html?start=12

За размерите Людмил каза много точно, а и да не споменавам колко хора търсят лаптопи като заместители на десктоп машини. В случая автора не беше уточнил какъв размер лаптоп търси. А твоя монитор не е от най-големите.

С размер от 18,4 инча, очакваш ли да тежи по-малко ?

Може би причината да е по-скъп е това, че е по-стар модел и е останал на такава цена.

А този по-евтиния е с по-добър процесор и рамта е на 1600mhz, а на другия е 1333mhz. Вземи по евтиния :)

Погледни гаранционните условия, които също влияят при формирането на цената. Този по-евтиния, дето го препоръчваш е с процесор IB, на което повече му отива да му кажеш "печка", отколкото на SB. Освен това, паметите не са случайно на 1333 и 1600 - SB имат вградена поддържка на памети на 1333 MHz, докато IB - на 1600.

• Автор

добре в крайна сметка кои е по-добрият вариант за лаптоп Intel Core i7-3610QM или Intel Core i7-2670QM. И какво значи SB и IB и 1600mhz не е ли по-добре от 1333mhz?

Според мен няма смисъл от core i7. По-добре i5. Така или иначе и той едва ли ще се натоварва на 100% и хард диска ще е най-бавното нещо в него. Ето един ASUS (виждам че имаш предпочитания за него) - ASUS K55VM-SX113DM Brown 6GB с подаръци раница и мишка но задълежително говори да ти сложат 8 GB РАМ.

За този бюджет проблема е "Резолюция на дисплея 1366?768" то е гадно браузване, камо ли за обработка на снимки.

Щом държиш да е 15 инча , пробвай да се напънеш поне за този: DELL XPS 15 L502x Metalloid Aluminum 6GB оново със пояснението да сложат 8G RAM. Екрана му е full hd и вади много добра картина.

Редактирано от volland (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.