Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя такъв сайт!

Featured Replies

Горе споменатия сайт е някаква лудост...

Кой нормален човек би поставил 3.5МВ флаш?... :);)

Ми ти какво очакваш бе това е личен сайт не може да видиш кой знае какво.

И немога да разбера какво му е аматъорското поне kaжи защо мислеш така.

Като имаш в предвид че съм го правл за 2 дена сайта и всичко съм си го правил аз.

Като можеш по добре ми покажи твоя сайт.

Еми от къде да почна?!

Бутоните не е подходящ изборът на цвят на фона и шрифт и с тези ефекти са малко нечетими. Шапката е много голяма и тежка и не е кой знае какво. После тоя скролиращ се текст отдолу е много аматьорски. Като цяло цветовата гама е не недобра вижда се че си слагал каквито ефекти ти текне и този надпис отдолу не е подходящ. На мен ми се струва малко "боза", но като за аматьорски сайт е добре, но професионален :( I don't think so :hush:

Горе споменатия сайт е някаква лудост...

Кой нормален човек би поставил 3.5МВ флаш?... :(;)

Ол това е нищо :) Няма да забравя на един человек от състезанието в Ловеч, който искрено ме размя до пръсване biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Вижте сами за какво става на въпрос: 8mb swf и специални мерки за сигурност срещу навлизане на посетители biggrin.gif

http://noschirakman.hit.bg/

Един офтопик и от мен за този сайт www.pgih.hit.bg...

Когато зарежда(което е дълъг период от време) пише Please wHait... оправи го на Please Wait

Този сайт аз съм го правил :)

Толкова е голям щото е набъкан с глупости и снимките дето ми дадоха да ги слагам в галерията

някой са по 500киб как няма да е 3мб. Аз вече се отказах да го правя сайта стана много тъп

А и нямах време да го правя тогава. Госпожата също ме дразнеше се искаше бързо

сякаш нямам какво друго да правя. Правописните грешки си имам управдание бях 3 години в португалиа и там учех и затова сега често правя грашки.

Еми от къде да почна?!

Бутоните не е подходящ изборът на цвят на фона и шрифт и с тези ефекти са малко нечетими. Шапката е много голяма и тежка и не е кой знае какво. После тоя скролиращ се текст отдолу е много аматьорски. Като цяло цветовата гама е не недобра вижда се че си слагал каквито ефекти ти текне и този надпис отдолу не е подходящ. На мен ми се струва малко "боза", но като за аматьорски сайт е добре, но професионален :) I don't think so ;)

Ол това е нищо :lol6: Няма да забравя на един человек от състезанието в Ловеч, който искрено ме размя до пръсване biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Вижте сами за какво става на въпрос: 8mb swf и специални мерки за сигурност срещу навлизане на посетители biggrin.gif

http://noschirakman.hit.bg/

Ти голям кретик се извъди...що не покажеш твой сайт да видим колко е перфектен..Бутоните са си перфекни и всичко се разчита перфекно може би имаш

проблем с очите аз си го разчитам и от 2 метра разстояние от монитора...Незнам ама намен ми се струва добър сайт за 2 дена направен вярно е че може и по добре ама нямах идей и ме марзеше, НО сайтат като цяла си стана много добре засега нямаше човек който да кретикува дизайна..

Няма сайтове който да се хареса на всички хора всеки си имай свой стил.. Така че няма каво да спорим повече...

Ако искате да видите сайтове правени от m_sharky погледнете темата "Мнения за дизайн на сайт" или портфолиото му, което му е в подписа :yanim:

Стига се карахте,хлапашка история,наистина много страно ако истински уеб дизайнер види сайтовете Ви как ли ще реагира?-Или няма да реагира?-Не си подливайте вода,не се правете на майстори,НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ! -И знаите,че по-добри от Вас има,и във форума и въобще,така,че правете си нещата радвайте им се,развивайте творенията и себе си и си бъдете на ниво тук и в реалния живот,бъдете щестливи.

Поздрави!

Стига се карахте,хлапашка история,наистина много страно ако истински уеб дизайнер види сайтовете Ви как ли ще реагира?-Или няма да реагира?-Не си подливайте вода,не се правете на майстори,НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ! -И знаите,че по-добри от Вас има,и във форума и въобще,така,че правете си нещата радвайте им се,развивайте творенията и себе си и си бъдете на ниво тук и в реалния живот,бъдете щестливи.

Поздрави!

Много прав! и аз съм на мнение, че тук има много свесни и кадърни хора, чиито творения наистина будят респект и уважение в мен. За щастие тези хора наистина си стоят кротко и тихо и не се дуят, за което им правя чест. Сега може да реагирам според някои "остро", но аз ти давам съвет пък ти ако желаеш се възползвай :brick wall:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.