Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

безплатен хостинг

Featured Replies

Трябва ми безплатен хостинг.Ще прозвучи странно ,но имам изисквания: Безплатно cPanel WHM домеин субдомеин softaculous FTP

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не се занимавай с безплатни хостинги. Приятелски съвет. Имат ограничения от всякакъв род, не се носи никаква отговорност за информацията ти, във всеки момент сайтът ти може да изчезне, па дори и целият хостинг провайдър

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мога да ти предоставя хостинг. Естествено ти ще си регистрираш домейн-а, независимо дали безплатен или не Субдомейните не са проблем. FTP акаунт ще получиш и mysql акаунт, ако ти е нужен. контролен панел - virtualmin. Също така, за какво ти е хостинга?

• Автор

Аз не искам хостинг от Resseler-и.Обикновено целия е безплатен но все ще има нещо платено. Също искам домеина да e .bg И го използвам за drupal и други cms.

Аз не искам хостинг от Resseler-и.Обикновено целия е безплатен но все ще има нещо платено.

Също искам домеина да e .bg И го използвам за drupal и други cms.

BG домейни безплатни НЯМА. Няма безплатен обяд.

Не съм реселър, нито съм готов да извадя 60 лева от джоба си и да ти ги дам за БГ домейн. домейните да не са домати, отиваш и си береш два.

Трябва ми безплатен хостинг.Ще прозвучи странно ,но имам изисквания:

Безплатно

cPanel

WHM

домеин

субдомеин

softaculous

FTP

Аз не искам хостинг от Resseler-и.Обикновено целия е безплатен но все ще има нещо платено.

Също искам домеина да e .bg

И го използвам за drupal и други cms.

Че и нагъл....

от това повече накъде

• Автор

Не съм реселър, нито съм готов да извадя 60 лева от джоба си и да ти ги дам за БГ домейн.

домейните да не са домати, отиваш и си береш два.

Аз намерих в 1hostfree.com

Че и нагъл....

от това повече накъде

Не искам да споря но просто нямам възможност.

Този хост едва ли отговаря на изискванията ти и едва ли има безплатен домейн може да се пробваш с 000webhost ,но там както и във всеки безплатен хост няма безплатен домейн на бг.

Ех бая си е повярвал човека. Иска всичко безплатно да бъде. Все пак ми харесва позитивизма у него :D

Редактирано от Kras4ooo (преглед на промените)

Безплатно

cPanel

WHM

домеин

субдомеин

softaculous

FTP

Провери услугите на: SysntrancE

Не ограничен трафик, C-panel, PHP, MysQL, E-mail и прочие

Редактирано от Wi-Fi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Безплатно

cPanel

WHM

домеин

субдомеин

softaculous

FTP

Аз предлагам такъв, но безплатния ми няма поддомейни. Ако искаш имам и платен 1 левче на месец :)

Аз предлагам такъв, но безплатния ми няма поддомейни. Ако искаш имам и платен 1 левче на месец

Не бих се доверил на хостинг с домейн .tk Щом хостинг провайдер не си е платил за домейн име, какво да очакваме като стабилност от него?

Не бих се доверил на хостинг с домейн .tk Щом хостинг провайдер не си е платил за домейн име, какво да очакваме като стабилност от него?

Платеното домейн име каква стабилност ти доставя на абонатната услуга?

Примерно uptime-a?

Платеното домейн име каква стабилност ти доставя на абонатната услуга?

Примерно uptime-a?

Ами показва сериозност. Както няма да ползваш и за официален имейл на мултинационална корпорация поща в АБВ, нито скайп от типа pi4aga123. Щом самият създател на хоста не е платил за домейн име, това показва несериозност и не се знае дали утре предлаганата услуга няма да изчезне...

50 лева са .BG домейните. Но има много бюрокрация, докато се вземе. Както ти писаха по-горе колегите отдели си 4-5 лева на месец за хостинг и 10-15 лв. за домейн. Не става без поне тази инвестиция.

Първо е универсален, втро .tk предлагат и платен, на който е и сайта! Предлагам го като опция към безплатните. Освен това има някои плюсове които другите нямат. Този домейн използвам, него харесвам и винаги ще използвам!

Платеното домейн име каква стабилност ти доставя на абонатната услуга? Примерно uptime-a?

Гаранцията при безплатния хостинг е 80 % , при домейна 100%, разликата е че при безплатната версия ако 2 часа няма достъп до сайта (при профилактика на съврътите, безплатните нямат добра връзка със сайта или е трудна. При платения хостигн е гарантирано онлайн постоянно) и спират домейна, след това трябва да има пишеш да го активират наново или да си направиш нов.

Ами показва сериозност. Както няма да ползваш и за официален имейл на мултинационална корпорация поща в АБВ, нито скайп от типа pi4aga123. Щом самият създател на хоста не е платил за домейн име, това показва несериозност и не се знае дали утре предлаганата услуга няма да изчезне...

Както казах ПЛАТЕН Е, както си плащам и за сървърите, затова услугата няма как да изчезне! Единствено би могла да изчезне ако нямам печелба и не мога да плащам за поддръжката на сървърите и на персонал.

Редактирано от pipetko (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.