Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключен телевизор 26LC2R

Featured Replies

Здравейте,имам нужда от помощ за отключване на ТВ - LG ;) Включена е защитата за деца и не приема никакви команди от никъде - нито от дистанционното,нито от панела на телевизора.Ако някой се е сблъскал с този проблем и знае как да го отключа ще съм много благодарна :)

• Автор

в упътването естествено няма нищо,а дистанционното не прави нищо освен да свети в червено бутона за TV интересното е,че и в сервиза на LG май не знаят как да го отключа,защото чакам от 1 час да се обадят с кодовете

в упътването естествено няма нищо,а дистанционното не прави нищо освен да свети в червено бутона за TV

интересното е,че и в сервиза на LG май не знаят как да го отключа,защото чакам от 1 час да се обадят с кодовете

В упътването разбира се че има написана парола, но вие не сте я видяли. Отново четете. Стига само някой от семейството да не е променил паролата, която е написана в упътването. а тя не е написана с плакатни букви и на първата страница. така, че го прочетете цялото. И като питате, можеше да напишете модела на телевизора, а не LG. LG е концерн за електроника но правят и тигани за готвене.

"

Read more: How to Remove the Key Lock on an LG TV | eHow.com http://www.ehow.com/...l#ixzz263kJ1DeD

• Изберете "Lock" от меню "Настройки".
  • 4

Натиснете бутона със стрелка надолу, за да осветите "заключваща система", натиснете бутона със стрелка надясно, за да осветите "On" и след това натиснете бутона "Enter". Парола екрана се появява на екрана.

• 5

Въведете вашата четирицифрена парола, като използвате клавиатурата на дистанционното управление. Паролата по подразбиране, ако не са го променили, е "0000". "Lock System" превключвате "Off", когато въведете паролата.

• Разбрахте ли паролата? XXXX /0000/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Така,дано не Ви обидя....моделът е в заглавието....знам как да питам и може би някой друг не чете какво съм писала - не работи нищо - дистанционното също не приема команди,така че няма как да се въведе парола !Опитах всичко публикувано в нета - без успех до момента ;)

Така,дано не Ви обидя....моделът е в заглавието....знам как да питам

и може би някой друг не чете какво съм писала - не работи нищо - дистанционното също не приема команди,така че няма как да се въведе парола !Опитах всичко публикувано в нета - без успех до момента ;)

Аз се извинявам, но не погледнах заглавието!

Опитайте и това!

Може да се изключи защитата и без ДУ! При изключен тв. се натискат последователно бут. POWER , INPUT , PR+ и PR- на тв Прави се на самият телевизор, без дистанционно

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

хора,пробвах всичко...и комбинацията в упътването - не става,а в менюто няма как да вляза,за да напиша паролата ;)

Child lock on се появява при всяко натискане на бутон на панела на ТВ,а дистанционното не приема нищо !

Опитайте и това!

Може да се изключи защитата и без ДУ! При изключен тв. се натискат последователно бут. POWER , INPUT , PR+ и PR- на тв Прави се на самият телевизор, без дистанционно

пробвах,не става :(

• Автор

Здравейте отново,проблемът ми се реши...изключих абсолютно всички кабели свързани с телевизора(захранващ,цифров,от компа,звук и т.н.) и когато след 3 часа го включих се оказа работещ ;) Благодаря на всички за съдействието :)

Редактирано от becer (преглед на промените)

По описани се ползва дистанционното като се натиска 4 пъти меню

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.