Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Visual C++. Помощ!

Featured Replies

Здравейте. Имам нужда от помощ. Трябва да правя курсова работа (за първи курс) на МS Visual C++ само,че програмата ми прави проблем (или поне си мисля,че е от нея). Когато напиша сорс-кода и го компилирам ми дава,че няма грешка в него а когато се опитам да пусна програмата ми изписва в прозорец :

---------------------------

Microsoft Visual C++

C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\kk\Debug\kk.exe

This file does not exist. Do you want to build it?

Yes No

До настройка ли е нещо или....? Моля,дайте съвет. http://forums.softvisia.com/public/style_emoticons/default/smile.gif Благодаря предварително !

Здравейте. Имам нужда от помощ. Трябва да правя курсова работа (за първи курс) на МS Visual C++ само,че програмата ми прави проблем (или поне си мисля,че е от нея). Когато напиша сорс-кода и го компилирам ми дава,че няма грешка в него а когато се опитам да пусна програмата ми изписва в прозорец :

Microsoft Visual C++

C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMyProjectskkDebugkk.exe

This file does not exist. Do you want to build it?

Yes No

До настройка ли е нещо или....? Моля,дайте съвет. http://forums.softvisia.com/public/style_emoticons/default/smile.gif Благодаря предварително !

И като дадете Yes - какво става?
  • Автор

Иъписва: --------------------Configuration: asas - Win32 Debug-------------------- Linking... LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "Debug/asas.exe" Error executing link.exe. asas.exe - 1 error(s), 0 warning(s) като това "аsas" и "кк" са примерни имена нали..

Това още от първия път като се опиташ да компилираш ли ти го дава? Очевидно линкера не може да направи файл - имаш ли права да пишеш в тази папка? Пробвай да създадеш проекта в някоя друга, която да не е в Program Files. Подобна грешка ще ти даде и ако си си пуснал програмата и още не е приключила изпълнението - за това те питам дали още първия път ли ти го дава.

• Автор

При компилирането т.е. при проверката за грешки в сорса не ми дава такива,тая грешка ми я дава когато искам да го билдвам и ми я дава още първия път..

Сега като опитах да направя проекта в друга папка ми изкара:

Linking...

LIBCD.lib(wincrt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _WinMain@16

Debug/kkk.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals

Error executing link.exe.

kkk.exe - 2 error(s), 0 warning(s)

Редактирано от vylkoff (преглед на промените)

Защо трябва точно на Visual C+ да я правиш-на нас ни казват да си избираме каквато програма си искаме, пробвай с DevC++

• Автор

Ами така му е скефнало на "агента" по ПИК ;] Пък и Дев-а ми праби подобни проблеми..

Защо трябва точно на Visual C+ да я правиш-на нас ни казват да си избираме каквато програма си искаме, пробвай с DevC++

Dev C++ е антично.

Към автора: пробвай Code::Blocks

Редактирано от frozener (преглед на промените)

При компилирането т.е. при проверката за грешки в сорса не ми дава такива,тая грешка ми я дава когато искам да го билдвам и ми я дава още първия път..

Сега като опитах да направя проекта в друга папка ми изкара:

Linking...

LIBCD.lib(wincrt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _WinMain@16

Debug/kkk.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals

Error executing link.exe.

kkk.exe - 2 error(s), 0 warning(s)

Ами пусни да я видим тази програма де. Ти конзолно приложение ли ще правиш или с прозорци?
  • Автор

Конзолно. #include<iostream.h> #include<math.h> void main() { int br, sum, sumk, x; double sa, sk; char ch; br=0; sum=0; sumk=0; do { cout<<"vyvedi chislo\n"; cin>>x; if (x>0) { br++; sum+=x; sumk+=x*x; } cout<<"vyvedi simvol\n"; cin>>ch; } while (ch!='*'); sa=sum/br; sk=sqrt(sumk/br); cout<<"srednoto aritmetichno e: "<<sa<<'\n'; cout<<"srednoto kvadratichno e: "<<sk<<'\n'; } Ако за кода ставаше на въпрос..

Вариант с поправен include за iostream.h и типове данни :) #include<iostream> using namespace std; #include<math.h> void main() { int br; double sum, sumk, x; double sa, sk; char ch; br=0; sum=0; sumk=0; do { cout<<"vyvedi chislon"; cin>>x; if (x>0) { br++; sum+=x; sumk+=x*x; } cout<<"vyvedi simvoln"; cin>>ch; } while (ch!='*'); sa=sum/br; sk=sqrt(sumk/br); cout<<"srednoto aritmetichno e: "<<sa<<'n'; cout<<"srednoto kvadratichno e: "<<sk<<'n'; }

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.