Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми наистина добър ресторант в Пловдив

Featured Replies

Здравейте! Бих искал да дадете мнения за наистина хубав ресторант - цените са без значение. Важното е атмосферата да е добра, обслужването да е на ниво и най-важното да няма чалга музика! Благодаря!

Едно време ходех в ресторантче в Кючук Париж,на улица близо до бул,Никола Вапцаров.Дали беше Люлякова,дали беше Пере Тошев,не мога да си спомня.Било е някакво квартално кръчме,местните го знаеха като Скарата.Изглежда неугледно отвън.Но вътре е шикозно,много добър персонал и хубава кухня.Не знам обаче дали още го има. п.п. Сетих се,казва се "Дон Камило" ресторантчето.Сега е с нов адрес,на центъра,улица "Капитан Райчо"

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Има два турски,единият се казва "Ротана" а другият "Бразилия".И двата са страхотни с отлична кухня и обслужване :)

+ 1 за "Бразилия" добра кухня но обстановката не ми допада.

Даяна 3

РИВИЕРА - 2

Ривиера не съм го чувала даже ... но "Даяна" не ми харесва обстановката пък на мен,прекалено може би точната дума е провинциално,с две думи е : смотана кръчма :)))

• Автор

+ 1 за "Бразилия" добра кухня но обстановката не ми допада.

Даяна 3

РИВИЕРА - 2

Аз точно на това държа! Това за Даяна и Ривиера лична оценка ли е?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Аз просто уча там,но заглавието на темата е "добър ресторант" а не смотана кръчма :)

Ти къде пък там си чул попфолк музика ? И в двата турски ресторанта всичко е страхотно,комплекс от обслужване,страхотна кухня приготвена от квалифицирани готвачи от Турция/продуктите също са внос/ и една наистина приятна атмосфера. P.S: а във вида им няма нищо ориенталско :)

Даяна изобщо не виждам защо се споменава, след като е долнопробна кръчма, а чалгата е нон-стоп. Аз бих ти препоръчал "Hemingway". Излишно е да казвам, че е един от най-добрите в града.

• Автор

Благодаря на всички - предложението за "Hemingway" ми хареса, поне от това което видях като интериор в нета. P.S. Последен въпрос, ако трябва да избирам между Хеброс и Хемигуей, кой е по-добрия? В Хеброс има ли чалгия? Благодаря!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• 5 години по-късно...

Хелоу :P Темата е старичка, но за да не почвам нова ще питам все пак и ще се надявам някой да ми отговори :) Скоро имам рожден ден и смятам тази година да празнувам в хубав ресторант в Пловдов. Някакви съвети къде да отидем. До сега все ходихме в Сенса в Капана или на домашно, но този път съм решила да е малко по-спокойно. Търся нещо уютно, с добра кухня и тиха и приятна музика та да можем да се чуваме. Идеи? 

• 3 седмици по-късно...

Здравей :) Не знам дали рожденият ден е минал, но скоро посетих ресторант Smokini и много ми допадна и храната и обстановката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.