Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за лаптоп ASUS

Featured Replies

Здравейте!!! Искам да помоля по - вещите да изкажат мнение за този лаптоп http://pcstore.bg/laptopi/ASUS-6/ASUS-K50IP-SX068-990 .

Фен съм на лаптопи Асус и като цяло на всичко което пускат на пазара, но сега съм набелязъл този лаптоп в един от магазините на ТЕХНОХХХХХ , където го пускат на "оферта" , единствената му разлика с този от линка е , че този който искам е с 4 ГБ РАМ.

Много ще съм благодарен на всички които изкажат компетентно мнение , интересува ме най вече Видео карата и процесора.

Иначе ще го позлзвам за продължително сърфиране в нета, 2-3 филма седмично и много рядко някоя стара игра ( като Hard Truck, CS 1.6 ).

Благодаря!!! :)

• Автор

Благодаря за мнението , пуснах линк-а само да Ви покажа лаптопа, истинската му цена на която ще го пуснат в ТЕХНОХХХХ е 720 лв.

Благодаря за мнението , пуснах линк-а само да Ви покажа лаптопа, истинската му цена на която ще го пуснат в ТЕХНОХХХХ е 720 лв.

Т.е. бюджета ви е толкова ?
  • Автор

няма бюджет , просто искам да купя този лаптоп , който струва 720 лв и искам мнението Ви за него :)

няма бюджет , просто искам да купя този лаптоп , който струва 720 лв и искам мнението Ви за него :)

Аз не бих го купил.

За тези пари това:

http://laptop.bg/lap..._NP300E5X_A01BG

А на въпроса ти-защото няма нито една причина да го купиш-много стар модел. Не знам какво си му харесал.

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

Може ли да кажете защо ????

Мнение просто,нали и въпроса беше такъв :)

Фен съм на ASUS,но този специално не бих го взел.Най вече защото за тези пари има по добри машинки (както вече споменаха)

Лаптопа е със старичък процесор и ужасно греещ видеочип. За тези пари - цък.

Колегата го е написал отгоре.Ще имаш проблеми при играенето на игри.И аз лично не бих го купил,цената е прекалено висока за тази "стара" машина.
  • Автор

Колегата го е написал отгоре.Ще имаш проблеми при играенето на игри.И аз лично не бих го купил,цената е прекалено висока за тази "стара" машина.

Дори и със по-старите игри от 2003/4/5 година ?

Не е въпроса колко стари игри може да играеш. Въпроса е защо да взимаш нещо толкова старо, като за същите пари има и по-добро.

Не е въпроса колко стари игри може да играеш. Въпроса е защо да взимаш нещо толкова старо, като за същите пари има и по-добро.

Разбира се, че има !

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

Защото е отвратителен.

Стар процесор - модел 2009г

разбира се DDR2 памет - също кандидат пенсионер

лъскав монитор - разбирай прожектор за очите

лъскав корпус

хилава уеб-камера

цената под въпрос

Като цяло ,ако ще играеш игри по-добре събери някой друг лев ,че като ги гледам сега до към 750-800 лева повечето са с вградени видео карти и няма да е никак добре. П.П http://laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_S02BG Лично аз бих взел нещо такова като минимум с i3 , не вградена видео карта и матов дисплей :)

Редактирано от Legendsneverdie (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички за мненията , мисля че се поразколебах дали да го вземам :) Profruit за видето нищо не каза :Д :Д :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.