Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

РАТ 7 или Разер Дeатхаддер

Featured Replies

Понеже идва коледа и трябва да си взема нещо и съм се спрял на мишка за компютър но не знам каква да е тя ? За сега съм се спрял на РАТ 7 ; Разер Дeатхаддер но така като са сериозни пари за мишка искам да попитам дали стават и ако има нещо по различно или по хубаво за парите им ако може да ми предложите ? Бюджетат ми е от 100-130лв но като не съм запознат с мишки (неразбирам нищо от тях) реших да попитам ? Благодаря предварително

Понеже идва коледа и трябва да си взема нещо и съм се спрял на мишка за компютър но не знам каква да е тя ? За сега съм се спрял на РАТ 7 ; Разер Дeатхаддер но така като са сериозни пари за мишка искам да попитам дали стават и ако има нещо по различно или по хубаво за парите им ако може да ми предложите ? Бюджетат ми е от 100-130лв но като не съм запознат с мишки (неразбирам нищо от тях) реших да попитам ? Благодаря предварително

Не съм против вашият избор, но хората за тези пари си купуват твърд диск с обем 1 ТЕРАБАЙТ. А мишката със сигурност ще я строшиш след половин година.Изборът е твой! Успех.
  • Автор

Да ясно но компютърът ми за сега ми върши идеална работа .Нищо не ми липсва играя си всички игри и след година две ще го подобрявам. Писна ми от евтините мишки които за една година им се бугва скрола и ме дразни адски гадно. Все пак мерси за информацията

Едва ли ще счупи мишката за 1 година, иначе за хард диск за какво му е +1 TB ? Ако играеш FPS си вземи мишката, иначе за тези пари можеш да си купиш хубава клавиатура !

• Автор

Клавиатура не ми трябва понеже съм на лаптоп. Игри играя постоянно когато е студено дъждовно а и седмицата играя редовно за това съм се насочил към мишка най вече а ако стане нещо мога да взема и някакво охлаждане но нямам проблем със загряването на лаптопа! имам 650гб диск и ми е напълно достатъчно даже ми е прекалено !

• Автор

Току що гледах и мишка на Логитеч Г500 която ми направи добро впечатление а и разбрах че разполагам със малко повече пари Току що гледах и мишка на Логитеч Г500 която ми направи добро впечатление а и разбрах че разполагам със малко повече пари

Първото което бих посъветвал е: щом ще купуваш мишка за 130лв., независимо на каква се спреш, задължително пробвай модела, дали ти е удобен, преди да го купиш - и златна да е, ако не ти "стои" добре в ръката - не струва. А удобството си е твърде лично предпочитание и си зависи само от теб.

Иначе G500 е много добър избор. Ако спокойно можеш да отделиш този бюджет и твърдо си решил да си купуваш мишка за тези пари, предлагам да обмислиш и варианта G9x. Леко е над цената, но според мен си струва. Аз съм с по-старата G9 от 4 години и съм ужасно доволен. За мен няма по-удобна мишка, без да броим, че функционалността ѝ много допринася за по-добра игра и работа с компютъра.

Не съм против вашият избор, но хората за тези пари си купуват твърд диск с обем 1 ТЕРАБАЙТ. А мишката със сигурност ще я строшиш след половин година.Изборът е твой! Успех.

Това е стар като света спор LZ4JW Аз например смятам, че е по-добре да си купиш слаб компютър (разбирай процесор, видеокарта, рам, диск) с хубав интерфейс (монитор, клавиатура, мишка даже ако щеш бюро и стол), отколкото обратното. От първите зависи какво ще подкараш, от вторите здравето и удобството по време на употреба. Ти казваш "мишката ще се счупи след година"... Да, но огледай се и ще видиш, че интерфейсите (всички, не само комп. периферия) хората не ги сменят докато работят. Веднъж купена гадна мишка, клавиатура, монитор, т.н. ще те мъчи, докато не изгърми. А струва ли си?

Редактирано от flare (преглед на промените)

Първото което бих посъветвал е: щом ще купуваш мишка за 130лв., независимо на каква се спреш, задължително пробвай модела, дали ти е удобен, преди да го купиш - и златна да е, ако не ти "стои" добре в ръката - не струва. А удобството си е твърде лично предпочитание и си зависи само от теб.

Иначе G500 е много добър избор. Ако спокойно можеш да отделиш този бюджет и твърдо си решил да си купуваш мишка за тези пари, предлагам да обмислиш и варианта G9x. Леко е над цената, но според мен си струва. Аз съм с по-старата G9 от 4 години и съм ужасно доволен. За мен няма по-удобна мишка, без да броим, че функционалността ѝ много допринася за по-добра игра и работа с компютъра.

Това е стар като света спор LZ4JW Аз например смятам, че е по-добре да си купиш слаб компютър (разбирай процесор, видеокарта, рам, диск) с хубав интерфейс (монитор, клавиатура, мишка даже ако щеш бюро и стол), отколкото обратното. От първите зависи какво ще подкараш, от вторите здравето и удобството по време на употреба. Ти казваш "мишката ще се счупи след година"... Да, но огледай се и ще видиш, че интерфейсите (всички, не само комп. периферия) хората не ги сменят докато работят. Веднъж купена гадна мишка, клавиатура, монитор, т.н. ще те мъчи, докато не изгърми. А струва ли си?

Аз не съм написал коментара си за да споря с някого. Изразил съм личното си мнение.За да си позволя да си купя мишка за 150 лева, за мен значи, че дъното на компютъра ми е поне за 350-400 лева. Видеокартата на ниво и т.н.Вие сте интересни хора! Човека ако беше написал че работи с лаптоп, както е редно да се напише в един пост, нямаше и да коментирам.Всеки си избира това, с което на него му е удобно да работи. Често срещам, макар и да не пиша много интересни коментари с видеокартите примерно. Аз съм принципен човек и не работя на компютър от оня ден а от много време.Какви са геймърските мишки аз не знам и не ме интересуват. Може да има и за 500 лева мишка, но ще е смешно останалата му конфигурация да е също за 500 лева. Спирам да се обаждам във Вашите постове и ще си пиша там, където смятам, мога да съм полезен.Аз за разлика от много от Вас, когато чета коментара на човека , го чета и между редовете, докато постващите даже нямат стил на изразяване, камо ли да си зададе правилно въпроса.Не съм засегнат. Не са ме вълнували вашите игри никога, даже не им разбирам.Аз използвам компютъра не за да играя на него , а за други цели, които са ми приоритет.

Много ви здраве на всички и всичко добро.

• Автор

Първо искам да се извиня за това, че не съм отбелязал какво ползвам (компютър или лаптоп). Второ машината, която ползвам сега е от миналата година и все още не се нуждае от нищо. Също така искам да попитам ако взема по скъпа мишка има ли някаква гаранция, че тя може да издържи повече от колкото една за 20-30лв ?

Моята G5, чиито "фейслифт" е G500, кара вече трета година, не се притеснявай колко време ще изкара, при такава цена качеството е на ниво. А дали razer или logitech е въпрос на личен вкус и усещане към конкретният модел, геймърските модели и на двете марки напълно си заслужават, като няма база за сравнение с ментета от 20-30лв.

Редактирано от pecooo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.