Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с мишката.

Featured Replies

От доста време мишката ми има някакъв проблем с кабела и постоянно спира, докато не раздрусам кабела. Преди малко обаче дясното копче спря да работи. Но когато цъкна на десктопа с лявото копче, става сякъш съм натиснал лявото. Излиза подменюто с настройките за резолюцията и т.н. В старт менюто е същото. Само в Мозила, Скайп и други приложения си е нормално. Но все пак дясното копче не работи въобще. Може ли от някоя настройка да е, или най-вероятно е от мишката?

Не си казал с каква ОС си, но в Control panel намираш Mouse и в прозореца от Buttons избираш Switch primary and secondary buttons. Ако мишката има инсталиран софтуер, опитай да го рестартираш. Това за проблема с разменените бутони. От останалото се вижда, че най-вероятно мишката просто си е изживяла дните и е време за нова.

• Автор

Проблемът е от мишката. И е доста странен. Включих я към друг компютър и започна да забива и имаше същия ефект като при другия. Сякъш вреди на компютрите, много е гадно. Явно решението е нова мишка. :)

Ако при поклащане на кабела се оправя за секунди значи е от падане/опъване. Аз имах подобни проблеми със слушалки. Решението ако не е скъпа мишка е нова мишка. Ако е скъпа я отваряш отдолу с отвертката и гледаш къде е прекъсано/изкарано. Внимавай има малки части които после може да не можеш да наместиш.

• 1 месец по-късно...

Здравей, често срещан проблем при Logitech мишките е измъкването на кабела, по-скоро там, където е вътре в мишката и се закачат малките жички вътре към платката. Ако ти се занимава и можеш да оправиш после малките скоби, с които се захващат - би трябвало да се оправи проблемът ;) Друго нещо - може и да е заседнала някоя отчупена част вътре при скрола или около бутоните, затова да не можеш да цъкнеш с десен бутон и да се влияе от натискането на левия. Отчупена част може да бъде и вътрешен винт, тъй като по-новите мишки са съставени от няколко части и не се случва много рядко да се отчупи някое винтче. Отвори я и виж, може и да не се наложи покупка на нова мишка :)  Успех!

Мишката нова ли е стара ли е може някаде кабела да е прекъснат или нещо друго за всеки случай си вземи нова 

• 1 месец по-късно...

И при мен се получи следният проблем с мишката-с колелцето ми се изпълняват комбинацията от клавишите( Ctrl+) за по-голям текст. Мишката е нова,но с леко размърдване на кабела се оправя....

Ами колеги, отделете 8 лв, купете си хубав кабел и просто го сменете. Този проблем се появява при мен на всеки 8 месеца при моите мишки.

Рейзър,Лоджитек... Проблема винаги е един и същ... Ще останете приятно изненадани като си смените кабела

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.