Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение до 2000-2100лв.

Featured Replies

Търся си лаптоп, който да го ползвам за CAD(AutoCAD и SolidWORKS) си търся нещо в този ценови диапазон. Външен монитор ще се купува острани, просто търся мобилност, защото работата ми се възлага постоянно, работната ми зона е, там до където мога да стигна и да има интернет за да си пратя чертежите. Често ми се налага да пътувам и просто, настолната ще е излишна. Професионалната ми работа до сега не е стигала до нещо повече от 500 елемента в сглобена единица. Предполагам едно Lenovo IdeaPad Y580 ще ми стигне, но търся мнение. SSD-то много ще забърза цялата машина в момента съм с една служебна Y570, но ще сменям работа, съответно нова машина. Сегашната ми е добре, но мисля, че ползите на новите чарколаци ще са видими.

http://www.laptop.bg...00_59356573_SSD

В същия стил + по-голяма резолюция и повечко рам...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Ако е само за 2D чертежи изобщо не гледай хардуера. Наблегни на хубав дисплей, мобилност и здрава батерия, и се ориентирай към бизнес клас лаптоп, а не мултимедийни като IdeaPad. На мен ми хареса Fujitsu Lifebook E782

• Автор

2D чертежите почти съм ги ограничил, всичко ми върви в модели, симулации и така нататъка. Трябва ми хардуер, немога без него. Иначе, марак и мултимедиини, тези лаптопи имат доста прилични характеристики, и пак казвам, монитора е лесен, ще купувам нов, точно за цел чертане. В момента търся добър в хардуерно отношение лаптоп. Рендери правя също на моделите, и това изисква, от следващата година хващам и Autodesk Invertor да уча и да ползвам, така че немога да се задоволя с хардуер i5, пробвал съм, мъча го на моменти, а като незнам какво ще правя немога да рискувам. Проектите ми се менят често и са разнообразни.

• Автор

Най-вероятно това ще направя, просто със сегашния Y570 виждам някакви забележки в самите материали като конструкция, в смисъл, че пластмасата около пантите, ако я натиснеш и огъва, така, че отваря около дисплейя, отделно при затваряне и едновременно вдигане от предната страна, май един болт или съответната му гайка изпусна от място и в момента, сякаш пантата на моменти изхвърля... иначе, дисплея който е доста зле от към цветове, говорим за сегашния. Но новия незнам, може да го потърся нейде около Севлиево, за да го видя.

П.П Какво мислите за Асус N56VZ?

Редактирано от shady_boy (преглед на промените)

• Автор

Съжалявам за двойния пост, но искам да питам и да получа по-скроо отговор.

Какво мислите за АСУС N56VZ?

Ако можеш да си позволиш ASUS ROG G55VW(или ако го намериш за по-малко пари) си заслужава доста повече от N серията. Самото шаси е много по-добро с отлично охлаждане и като цяло няма никакви оплаквания от ROG серията. Просто са здрави машинки.

• Автор

Их, това тежи 4кг, аз хора на работа и с колело. Повече си мисля за N56 или Y580, чудя се между тях, най-вече заради SSD-то. Много ще ускори системите. В момента y570 бави заради хард, ама като напусна и го върна, да се оправят. Шефа се сети да ми вдига заплата след молбата за напускане.

Моля ако можете ми предложете кой от двата N56 или Y580, да избера. ROG серията е добра, но аз имам подложка от годони, добра е... ако ми трябва охлаждане ще го скалъпя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.