Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider ~9~ [2013]

Featured Replies

Публикувано изображение

Информация:

• Published by: Square Enix
  • Developed by: Crystal Dynamics
  • Genre: Epic Action-adventure
  • Release Date: March 5th 2013
  • Rating : 18 +
  • Available :Xbox360, PS3, PC, WII, iphone, ipad
Снимки от играта:

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение

Видео:

Official TombRaider Trailer:

Трейлър:
http://www.youtube.com/watch?v=ol_-QGlwRqc"]http://www.youtube.com/watch?v=ol_-QGlwRqc

http://www.youtube.com/watch?v=6sEyzilwfAE"]http://www.youtube.com/watch?v=6sEyzilwfAE
Tomb Raider VGA DEMO

http://www.youtube.com/watch?v=NFhLS7DmLlc"]http://www.youtube.com/watch?v=NFhLS7DmLlc

Какво знаем за играта:
Source: TombRaider-Game.de

- Lara searches for the "Queen Himiko", which provides the historical and mythological background.

- Lara is 5.3" tall, not 5.6" to match the average and vulnerable effect.

- Lara Croft is the main Charakter.

- In the next two weeks CD will announce the Voice Actress.

- There are "enough" tombs, but we don't know how much.

- "Mystery" plays a role.

- When their (CDs) search was made, they have visited the place Nikko in Japan, where there is a national shrine. The design of the shrine in the demo makes direct reference to it.

- There are day and night effects.

- they don't wanna tell us, if we can enter the Ship-wrecks.

- We (Lara's generation) have seen the gameplay sections called "Coastal Forest" and "The Gate".

- The Survival Instinct remains visible only for a few seconds and makes usable objects shine.

- Experience points are related to specific skills such as archery, insertion of plants,...

- The inventory is visible on the body.

- There appeares again and again orders like "search for food", "Return to the camp with the meat".

- Lara sometimes gives Tipps if you stand on one point for a long time.

- Shot in the head = faster road to death.

- There are secondary challenges such as searching for Nho-mask or a challenge called "Ghost Hunter".

- A magnifying glass shows searchable items.

- Torch lights up for a limited time.

- There are several base camps. (you have to discover them)

- Weapons can be improved in Base Camp, if you have enough XP-Pints.

- The scavangers are people who were stranded in the last 40 years on the island. They have a leader and everybody who's stranded has to do what he says.

- The leader has no name yet.

- Some scavengers worship him, others fear him

New game scene:

- "The Gate": Lara opens a gate together with Dr. Whitman from her group. But they must improve the Weapon to open the gate.

Около какво ще се върти играта:

Тази част от поредицата ще ни върне назад, когато Lara Croft все още не е била Tomb Raider, в това издание създателите на играта, ще ни запознаят - как и защо Lara е станала The Tomb Raider!

Gameplay DEMO:

За феновете на Tomb Raider поредицата :)

http://www.ign.com/articles/2011/11/04/the-redemption-of-lara-croft"]http://www.ign.com/a...n-of-lara-croft

Редактирано от The Admiral (преглед на промените)

Кака Лара се завръща !!!

• Автор

Кака Лара се завръща !!!

Точно :)

И геймплея ще е доста над всички останали взети заедно :)

Ето тук: http://www.ign.com/videos/2012/12/01/ign-live-presents-tomb-raider

един час геймплей от новия Райдър.

Като оставим настрана прекрасната графика, другото с няколко думи е:

Tomb Raider 9 ще e един от многото TPS.

Аз лично се разочаровах от видяното - ще попитате сигурно, защо? Ами, защото това, което видях е просто един TPS без практически никакви загадки - освен там едно настройване на радио. Някаква крайно опростена RPG система, която (поне от видяното) изобщо не се разбира къде ѝ е мястото в цялата игра. Жалко, очаквах много повече.

За пореден път виждам, че вече толкова години, нови енджини, графики и идеи, а никое студио не можа да направи по-добър Райдър от шедьовъра The Last Revelation.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

Ето тук: http://www.ign.com/videos/2012/12/01/ign-live-presents-tomb-raider

един час геймплей от новия Райдър.

Като оставим настрана прекрасната графика, другото с няколко думи е:

Tomb Raider 9 ще e един от многото TPS.

Аз лично се разочаровах от видяното - ще попитате сигурно, защо? Ами, защото това, което видях е просто един TPS без практически никакви загадки - освен там едно настройване на радио. Някаква крайно опростена RPG система, която (поне от видяното) изобщо не се разбира къде ѝ е мястото в цялата игра. Жалко, очаквах много повече.

За пореден път виждам, че вече толкова години, нови енджини, графики и идеи, а никое студио не можа да направи по-добър Райдър от шедьовъра The Last Revelation.

The Last Revelation е нещо уникално, дето малко хора биха могли да го постигнат, защото просто нямат идеите и начина на мисленето като Edios, много ми хареса Legend и малко по-малко Anniversary, но какво да се прави. Тази ще ме изкефи много още от сега си го знам, защото геймплея е вдигнат на ново ниво, което за мен лично е важно ... Искам за секунда да се върна назад, като кажа че Underworld за мен, бе чисто разочарование, идеята беше добра, но изпълнението е кофти! Да, новия енджин вдигна играта на ново ниво, но нищо повече... Някакси ми липсва старата Лара, дето гонеше нещо с история нещо с тръпка .... Какво стана с чичо Вонкрой ... защо го зарязаха като character, не знам ... The Last Revelation с него беше адската... после в TB5 се опитаха да го вкарат малко или много, но не беше нищо особено ... от 6 на там просто изчезна ...

Честно казано идеята на 9 ми харесва, да покажат как започва всичко, надявам се изпълнението, да е по-добро от останалите между 5 и 8 ....

Почнах от 3кат да ги играя и всяка нова съм я играл до край с голям кеф, веднага щом е излизала... но Underworld дори не успях да я довръша щото ми стана тъпа по средата...

Поздави

Редактирано от The Admiral (преглед на промените)

Като дете , с лелями играхме с часове Tomb Rider 3 и 4 ! Беше нещо уникално .... загадники , приключения ! Къде отиде тази Лара ? :no-no:

• Автор

Като дете , с лелями играхме с часове Tomb Rider 3 и 4 ! Беше нещо уникално .... загадники , приключения ! Къде отиде тази Лара ? :no-no:

Е точно тази игра, представлява как кака Лара е станала тази, която я знаем от много години :) Това е цялата идея на играта :)

Виждам, че и двамата сте фенове на старите Райдъри - както и моя милост.

Това е фенски сайт за модове: http://www.trle.net/ - има хиляди и някои от тях не отстъпват на старите игри. Направени са основно с енджина на четворката. Всичко, което е в "Зала на славата" си струва да бъде изиграно.

• 1 година по-късно...

Когато стигна до нивото с кораба, нещо се бъгва и Лара не може да стреля нормално. Преди това си стреля съвсем нормално, няма проблем. Но стигайки до кораба, нещо става и тя уж се опитва да стреля,  но не става. Т.е. оръжията стрелят когато си иксат и така не може да се убиват достатъчно бързо враговете.

Какво да направя? Искам да продължа играта, а сега на практика не може. Моля за помощ :)

Когато стигна до нивото с кораба, нещо се бъгва и Лара не може да стреля нормално. Преди това си стреля съвсем нормално, няма проблем. Но стигайки до кораба, нещо става и тя уж се опитва да стреля,  но не става. Т.е. оръжията стрелят когато си иксат и така не може да се убиват достатъчно бързо враговете.

Какво да направя? Искам да продължа играта, а сега на практика не може. Моля за помощ :)

Сложи последния пач към играта и опитай пак.

Сложи последния пач към играта и опитай пак.

Мерси много :)

А откъде да го изтегля този пач? В Замунда няма пачове за Tomb Raider 2013.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте,
вчера си купих Tomb Raider и го инсталирах заедно със Steam.
Но когато се опитах да отвора играта през Steam библиотека, играта даваше следната грешка:
steam must be running to play this game.Странно, след като той работеше!
Отговарям на всички системни изисквания.Пробвах какви ли не неща,
инсталирах, деинсталирах и двете, рових се из google, но нищо не помага.
Моля, за помощ и благодаря предварително.

Здравейте,

вчера си купих Tomb Raider и го инсталирах заедно със Steam.

Но когато се опитах да отвора играта през Steam библиотека, играта даваше следната грешка:

steam must be running to play this game.Странно, след като той работеше!

Отговарям на всички системни изисквания.Пробвах какви ли не неща,

инсталирах, деинсталирах и двете, рових се из google, но нищо не помага.

Моля, за помощ и благодаря предварително.

Пиши до съпорта на Steam.

Все пак, каква ти е конфигурацията?

Пиши до съпорта на Steam.

Все пак, каква ти е конфигурацията?

Win XP SP3, video ram 1 GB, ram 4GB, intel pentium 2,5GhZ, а от Steam ми отговориха че не могат да ми помогнат

Win XP SP3, video ram 1 GB, ram 4GB, intel pentium 2,5GhZ, а от Steam ми отговориха че не могат да ми помогнат

Дай точния модел на процесора.

Предполагам, че е Е5300, а в минималните изисквания ти иска поне Е6300. Заради това не ти тръгва играта и от Steam не могат да ти помогнат.

• 1 година по-късно...

benchmark на макс настройки 120 fps през цялото време 

Untitled.png

Никога не ми е стигала 20 фпс незнам що така го показва през целия бенчмарк не е падала под 60 фпс през цялото време 100/120 фпс

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.