Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

samsung или huawei

Featured Replies

Здравейте,ако може някой да ми помогне при избора на телефон.От 2-3 дни разглеждам характеристиките,мнения и коментари относно samsung galaxy s III mini i huawei ascend p1.huawei ascend p1 ми допада повече като дизайн и характеристики,няма много негативни коментари ,но от друга страна не е много известна мапка и не знам дали да му се довера ,а и все пак самсунг си е самсунг.и двата телефона са от 1 списък на една цена около 500лв ,така че ме интересува кой от двата е по добър ,,,Дали има някакви приложения игри и др който не тръгват на huawei ascend p1,защото на самсунга смятам че всичко тръгва защото в момента марката е една от най-добрите на пазара.и примерни защо има такава разлика в цената между samsung galaxy ace 2  и samsung galaxy s iii mini като са почти еднакви

Редактирано от veselin4000 (преглед на промените)

Човек никакъв Huawei вземи си samsung . Наскоро си взех Nokia Lumia  800 стрaшно доволен съм от нея виж я виж също и  Samsung Galaxy Note II но и двата телефона са скъпи  :(

Човек никакъв Huawei вземи си samsung . Наскоро си взех Nokia Lumia  800 стрaшно доволен съм от нея виж я виж също и  Samsung Galaxy Note II но и двата телефона са скъпи  :(

Lumia 800 e по евтина от тези които гледа ;)

huawei определено е по-добрия телефон като хардуер, освен това huawei не е някоя неизвестна фирма, а са едни от най-големите производители на телефони. Дизайна определено също е в полза на huawei. Аз лично не бих избрал нито един от тези двата, но ascend p1 е логичния избор.

HardJ, Nokia изобщо е извън класацията, и не само защото е модел от 2011 година... Очевидно veselin4000 търси Android телефон, а не с Microsoft Windows Phone 7.8...

а какви други хубави телефони има на тази цена?

Добре си се ориентирал. Понеже телефона се предлага във Виваком, честно казано цената му е доста изгодна, за това, което предлага. Аз не бих взел нито един от двата, просто защото предпочитанията ми са към друга марка и мнението ми е субективно. Ето и темата за телефона в androidbg.

И двата телефона са достатъчно добри, така че който и да избереш няма да сгрешиш (аз лично бих взел самсунга).

Поздрави !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.