Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Искам вашето мнение за лаптоп acer aspire v3-531-b9704g75maii

http://ardes.bg/laptop/Acer+Aspire+V3-531-B9704G75Maii-42950

имам го вече 2 седмици първитеми впечатления са добри искам да го използвам за интернет сърфиране и игри също така и просто програмиране

искам да видя и вашите мнения

Честита коледа и весели празници !!!

Здравейте !

Добро и непретенциозно лаптопче за парите си. За сърфиране и ежедневна работа е идеално.

Весели празници !

ПП: Със здраве !

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

• Автор
Здравейте !

Добро и непретенциозно лаптопче за парите си. За сърфиране и ежедневна работа е идеално.

Весели празници !

ПП: Със здраве !

мерси много исках да знам че сам избрал добър лаптоп за парите си

П.П чакам и още мнения

Да, според мен е приличен. В средата си. Ако можеш търси и по-як. Но, пък е по-скъпо. В никакъв случай по-слаб. Компютър се купува не всеки ден... Този е добър. Тази фирма (от която си го видял), знам че предлагат и секън хенд с гаранция. Що не ги питаш за нещо по-мощно? Ако е втора ръка, мисля че ги проверяват и им дават гаранция. Не съм 100% сигурен. Но съм влизал в този сайт. Но, този Твоя е добър. Двуядрен процесор, 4ГБ рам. Моя настолния е по-слаб... и ми върши работа. Но при компютрите е като при всичко, трябва да е бързо, мощно, марково, -ти знаеш, сега почва човек според компромисите.

И пак казвам, този е добър!

• Автор
Да, според мен е приличен. В средата си. Ако можеш търси и по-як. Но, пък е по-скъпо. В никакъв случай по-слаб. Компютър се купува не всеки ден... Този е добър. Тази фирма (от която си го видял), знам че предлагат и секън хенд с гаранция. Що не ги питаш за нещо по-мощно? Ако е втора ръка, мисля че ги проверяват и им дават гаранция. Не съм 100% сигурен. Но съм влизал в този сайт. Но, този Твоя е добър. Двуядрен процесор, 4ГБ рам. Моя настолния е по-слаб... и ми върши работа. Но при компютрите е като при всичко, трябва да е бързо, мощно, марково, -ти знаеш, сега почва човек според компромисите.

И пак казвам, този е добър!

аз вече съм го взел от преди 2 седмици

саита които съм дал е примерен

П.П Мерси за мнението

Честита коледа и весеки празници.

Редактирано от Христо Христов (преглед на промените)

И да е хубав, и да не е - все тая, вече си го взел. Ако имаш колебания или не си сигурен винаги можеш да питаш тук преди покупка, за да можем да те посъветваме. В това положение вече минало-свършено и да не е хубав, най-много да се ядосваш, ако излезне така. Та - със здраве да си го ползваш и да нямаш проблеми с него. Весели празници ;)

• Автор
И да е хубав, и да не е - все тая, вече си го взел. Ако имаш колебания или не си сигурен винаги можеш да питаш тук преди покупка, за да можем да те посъветваме. В това положение вече минало-свършено и да не е хубав, най-много да се ядосваш, ако излезне така. Та - със здраве да си го ползваш и да нямаш проблеми с него. Весели празници ;)

Просто исках мнение за него аз знам че ще ми варши страхотна работа

честно, не бих си купил Acer... още по-малко с такъв процесор... да не говорим, че не бих взел отново лаптоп с вградено видео...

Би ли се обосновал защо ? Това което си написал нищо не значи.

Аз пък си мисля, че това лаптопче ще върши добра работа за целите на автора.

честно, не бих си купил Acer... още по-малко с такъв процесор... да не говорим, че не бих взел отново лаптоп с вградено видео...

Мдааа, високомотивиран и рационален коледен позитивизъм лъха от мнението ти. Сега аз:

-Acer са добре развиваща се марка в бюджетния сегмент (всичко до 1200 лева е там)

-какво е означава с такъв процесор? Интел?Пентиум? Sandy bridge?Двуядрен?Не е с нискоенергопотребление?

-с вградено видео... -защо?

ПП: Изпреварили са ме. Весела коледа :)

Не знам защо не си попитал по-рано, но за същите пари има много по-добро. По-добър процесор, по-добро вградено видео, повече памет и накрая матов дисплей.  Мисля ,че просто можеше да не плащаш операционната система, а да вложиш в хардуер.

http://www.laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_NP300E5X_A05BG

Честита Коледа на всички и от мен !!!

Редактирано от ivaylo71 (преглед на промените)

• Автор

Познавам много хора с лаптопи acer и са много доволни да малко гадно че е с вградено видео но нямах възможност  за друг модел с отделно видео

Не знам защо не си попитал по-рано, но за същите пари има много по-добро. По-добър процесор, по-добро вградено видео, повече памет и накрая матов дисплей.  Мисля ,че просто можеше да не плащаш операционната система, а да вложиш в хардуер.

http://www.laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_NP300E5X_A05BG

да видях го но като сложа ОС и др. отива 1300 лв.

П.П Просто исках мнение за него аз знам че ще ми върши страхотна работа и затова го взех

Е аз си слагам операционната система и всичко останало сам. Ти си знаеш най-добре.

Познавам много хора с лаптопи acer и са много доволни да малко гадно че е с вградено видео но нямах възможност  за друг модел с отделно видео

П.П Просто исках мнение за него аз знам че ще ми върши страхотна работа и затова го взех

Лично аз съм привърженик на втората употреба. Купувал съм и нови лаптопи, но за тия пари дето ще ги дам за нов, мога да взема много по-добър втора употреба. Тъй като отдавна се занимавам с хардуер и софтуер, мога да си отстраня сам някои недостатъци, ако има такива лаптопа, който взема.

Acer са бюджетни лаптопи и често изработката не е на ниво. Процесорите на интел Bxxx/Gxxx не са от най-производителните, а вграденото видео на интел не е кой знае колко добро за игри.

В момента макар и със стар лаптоп мога да подкарам на средни детайли NFS Most Wanted, дето излезе тази година, което е повече от добре, а за самия лаптоп дадох в началото на ноември малко по-малко от 500лв. (със все ъпгрейда на процесора).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.