Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Acer V3 и Lenovo Y580

Featured Replies

Здравейте, от няколко дни се двоумя между този и този лаптоп. Наясно съм с неоспоримото превъзходство на видеокартата на Lenovo-то и мисля да използвам лаптопа за гейминг и по-натоварващи приложения. Acer-а го харесах заради добрата му цена за тези параметри, като имам бюджет за другия просто не смятам за наложително да пръскам толкова пари ако разликата няма да бъде толкова осезаема. Основно ме интересува кой лаптоп според вас ще грее по малко и като цяло дали бихте взели Lenovo-то пред Acer-а при това положение и защо. Също така съм изчел всички теми в раздела и съм наясно как и двата лаптопа не са гейминг клас и трябва да си купя някой Alienware, така че ако може да се придържате само към гореспоменатите модели ще съм ви много благодарен. И да не забравя, весели празници :)

Определено бих избрал Lenovo-то, в момена съм с Y570 (от подписа ми) и се надявам догодина да има Y590 за да подновя машината :) Освен много по мощтната видео карта Lenovo-то има и JBL тонколонки които звучат много добре. Аз не съм имал проблеми с охлаждането а не е като да не играя игри :) Ако имаш парите мисля че ще направиш правилния избор с Lenovo и ще останеш довелен от лаптопа.

Тогава се опитай да погледнеш и това, спрямо цената на Леновото.  Вярно , че е 17 инча, но прочети повече за модела и разликата е 200 лева в негова полза.

http://pcstore.bg/laptopi/ACER-4/ACER-Aspire-V3-771-8GB-4929

Прочети и ревюто за модела:

http://hardwarebg.com/28136-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D0%BD%D0%B0-17-%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-acer-v3-771g-%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Накрая се реших и поръчах Y580, утре ми го носят и ще го видя. Мерси и на двамата за отговорите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.