Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт за награди

Featured Replies

Здравейте.За да не започнете да ме солите веднага ще започна с това,че видях такава тема,но нищо не ми помогна в нея. :)

Та въпроса ми е виждам много сайтове за награди като nagradki.eu , които са с един и същ дизайн. Някой знае ли дали тези сайтове използват някаква платформа, защото и аз искам да направя такъв.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Естествено че всеки сайт е изграден върху някаква платформа, няма как да дойде от нищото. Ако искаш такъв сайт го напиши на каквото искаш, дали php, asp или каквото си научил до сега.

Редактирано от Cherokee Kid (преглед на промените)

• Автор
Естествено че всеки сайт е изграден върху някаква платформа, няма как да дойде от нищото. Ако искаш такъв сайт го напиши на каквото искаш, дали php, asp или каквото си научил до сега..

Имах в предвид дали има готова платформа за сайт такъв сайт че малко ме мързи да пиша на php..

Платформа едва ли, но някой темплейт предполагам че може да си намериш ако попиташ Чичко Гугъл.

Редактирано от Cherokee Kid (преглед на промените)

• Автор
Платформа едва ли, но някой темплейт предполагам че може да си намериш ако попиташ Чичко Гугъл.

Нищо не мога да намеря...Би ли оказал малко помощ на съфорумник в беда? :D

Има голямо изобилие на такива сайтове за темплейти. Няма какво да ти помагам аз, защото само с едно написване на търсеното гугъл ми извади доста такива.

Това май е генерирано от някаква програма и поне при мен се зарежда ужасно (с Firefox 17).
Не е никак препоръчително възлите в страницата да изглеждат по този начин:

Публикувано изображение

• Автор
Има голямо изобилие на такива сайтове за темплейти. Няма какво да ти помагам аз, защото само с едно написване на търсеното гугъл ми извади доста такива.

В teplatemonster всички са платени..Аз не знам друг сайт!

• Автор
Това май е генерирано от някаква програма и поне при мен се зарежда ужасно (с Firefox 17).

Не е никак препоръчително възлите в страницата да изглеждат по този начин:

Публикувано изображение

И този сайт е същия http://supernagradi.net/

• Автор
Не ми се вижда да е точно същият.

Дизайнът е почти еднакъв.Преди имаше още един сайт vzeminagradki.net . Дизайна на вземинаградки и на супер награди е абсолютно един и същ.Дизайна на сайта nagradki.eu и на supernagradi.net си прилича по : Формата за регистрация , Местата за награди , Бутоните ,По класацията , И на двата сайта има снежинки,Които се трупат най-отдолу върху лентата на задачите....Така че мисля че е с някаква платформа като joomla но за награди

Редактирано от jerii (преглед на промените)

Дизайнът е почти еднакъв.Преди имаше още един сайт vzeminagradki.net . Дизайна на вземинаградки и на супер награди е абсолютно един и същ.Дизайна на сайта nagradki.eu и на supernagradi.net си прилича по : Формата за регистрация , Местата за награди , Бутоните ,По класацията , И на двата сайта има снежинки,Които се трупат най-отдолу върху лентата на задачите....Така че мисля че е с някаква платформа като joomla но за награди

Всъщност, снежинките са точно тези div-ове, които съм показал горе, само че при двата сайта са разположени различно.

На мен лично двата сайта ми изглеждат различно, но може и да греша.

За готова платформа не мога да ти помогна. :shy11:

Има един форум който предлага безплатни готови системи. Там трябва да има такива системи. Ето линк

www.cms-bg.com

(не е реклама)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.