Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се процедира с Еконт?

Featured Replies

Здравейте!

Не знам дали темата е за този раздел, ако съм сгрешил, моля да ме извините.

Утре мисля да ходя в офиса на Еконт, но не знам как стават нещата. Смисъл ще продам рутер, но трябва ли да го опаковам по някакъв начин? В кутията си е, но трябва ли нещо допълнително? И трябва ли да имам навършени 18 години, за да изпратя рутера?

В офиса на еконт ще го опаковат с техен плик! Няма нищо сложно казваш си данните ( Трябва ти лична карта) до къде го изпращаш и начина на плащане тово се попълва на тяхна бланка.

• Автор

А има ли някакви ограничения в годините? Да съм пълнолетен?

Не ти трябват 18 години.

Вариантите за изпращане са 2.

Пощенска пратка - тя е от офис до офис, плаща се от изпращача и трябва да надпишеш пратката.

Наложения платеж се получава след 1-2 дена.

Куриерска - те ти дават плик м които слагаш "стоката" не е необходимо надписване.

И при двата варианта има опции за обявяване на стоиност и застраховка.

При куриерската може да включиш опция отвори и виж преди да платиш, при пощенската не.

Пощенската е почти три пъти по-евтина но много много не пазят пратките, затова е необходимо да опаковаш по стабилно.

Каква искаш да е пратката Куриерска или Пощенска? И 2-те се доставят на следващият работен ден в офиса на Еконт. Куриерската (от 4 до 5лв) има опция, преглед и тест до 15 мин., Пощенската пратка трябва ти да я опаковаш и е само пратка, без никакви други опции. Съветвам те да се възползваш от пощенската, той куповача няма как да го пробва на място, няма къде да го свързва към интернет и т.х.н. Та, да предполагам, че избираш пощенска, сега идва въпроса как да постъпиш. Взимаш рутера с всичките му кабели и зарядното и ги опаковаш в някакъв лист хартия. Аз имам стари коледни чанти за подарък и съсипвам 2/3 за опаковката. Като го обвиеш трябва и да го надпишеш. Вземаш лист и пишеш в горният ЛЯВ ъгъл 2те или 3те си имена, населено място и телефон за връзка, а в долният Десен ъгъл пишеш същото, само, че на получателя. Сега вече си опаковал и надписал пратката, остава ти само да я занесеш в Еконт. Вземаш лична карта и там служителите ще ти обяснят какво да правиш. ВАЖНО! Вземи си 4лв, защото ТИ плащаш пощенската пратка, затова кажи на куповача, че ти трябва да платиш доставката и му добави цената от доставката горница. Пример: ако ще го даваш за 20 лв, ще е за 23/23.50 зависи колко ще ти земат за пощенската. Това е! Късмет :) П.П. Наложеният платеж получаваш на другият ден, след като пратката е освободена. Например ако я пратиш в понеделник пристига във вторник и ако я вземе в вторник си получаваш парите в сряда и така.....

Редактирано от ELEK7RO (преглед на промените)

• Автор

Значи купувача ми даде адреса и съответно, цената на доставката се поема от купувача? Каква ще е ситуацията в този случай? От офис до адрес? 

аха, ясно :D Благодаря на всички особено на @ELEK7RO ! 

Редактирано от weeziN (преглед на промените)

Да, забравих да ти кажа, че се изпраща до офис на Еконт в населеното място. Нищо сложно, само е играчка да я опаковаш. Всичко ще мине нормално и ще си получиш паричките, при това ще ти напишат и SMS, кога са пристигнали.  Поздрави.......

• Автор

Да играчка е наистина, но мисля, че се получи перфектно! :D

Мерси много.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.