Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, бихте ли ми помогнали със следната конфигурация -

Име на продукта Бр. Ед. цена Общо ASUS P8B75-M LX /B75 /LGA1155 1 105.27 лв. 105.27 лв. I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX 1 209.68 лв. 209.68 лв. 8GB DDR3 1600 GEIL BULK 1 59.94 лв. 59.94 лв. 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/64M 1 117.15 лв. 117.15 лв. SAPPHIRE HD7770 GHZ Edition 1G GD5 1 213.93 лв. 213.93 лв. PSU CM GX LITE 500W 1 81.50 лв. 81.50 лв. Обща стойност: 787.46 лв. с ДДС

добри ли са компонентите, ще се играе на рез. 1650-1080, бюджета на птриятелчето е 800 кинта, умря му компютъра и му помагам да сглоби нов, тази памет знаете ли нещо за нея че няма никакви данни?

Бива си я за парите.

HD7770 е минимума за по-комфортна игра.

Ще може да се играе на тези резолюция, но на по-ниски детайли.

Паметта е добра.

Поздрави !

Бива си я за парите.

HD7770 е минимума за по-комфортна игра.

Ще може да се играе на тези резолюция, но на по-ниски детайли.

Паметта е добра.

Поздрави !

И как разбра,че е добра,след като липсва описание и снимка?

Здравейте, бихте ли ми помогнали със следната конфигурация -

Име на продукта Бр. Ед. цена Общо ASUS P8B75-M LX /B75 /LGA1155 1 105.27 лв. 105.27 лв. I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX 1 209.68 лв. 209.68 лв. 8GB DDR3 1600 GEIL BULK 1 59.94 лв. 59.94 лв. 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/64M 1 117.15 лв. 117.15 лв. SAPPHIRE HD7770 GHZ Edition 1G GD5 1 213.93 лв. 213.93 лв. PSU CM GX LITE 500W 1 81.50 лв. 81.50 лв. Обща стойност: 787.46 лв. с ДДС

добри ли са компонентите, ще се играе на рез. 1650-1080, бюджета на птриятелчето е 800 кинта, умря му компютъра и му помагам да сглоби нов, тази памет знаете ли нещо за нея че няма никакви данни?

Кутия не виждам.Старата ли ще се ползва и каква е тя?

И как разбра,че е добра,след като липсва описание и снимка?

Памет като всяка друга...

Не е от значение дали ще вземе тази или коя да е друга в този ценови диапазон.

Много пъти е препоръчвана тук из темите за конфигурации (особено пък в тези с по-нисък бюджет).

ПП: Иначе бих препоръчал този кит:

http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-2x4GB-Vengeance-DDR3-1600Mhz-1.5V

Обаче цената му е по-скъпа естествено. За сметка на това е по-добра паметта.

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

• Автор

ще се ползва старата кутия затова не съм добавил - тя е микро и затова съм сложил това дъно, а и заради парите де, на него не му трябват слотове освен за видеото, ако има някой по-добър компонент за  5лв. отгоре да кажем го пишете, бл, аз съм наясно колкото да събера неща които ще работят но не съм толкова запознат за да знам това ли е най-доброто за тези пари, бл пак :)

а за рама въпроса ми е такъв, дори да е цл11 ще се усети ли разлика в производителността, защото следващата е  86лв. и е цл9, заслужават ли си тези 26лв отгоре?

Редактирано от ili12 (преглед на промените)

GEIL имат ентина CL9 ( EVO CORSA) но се е изчерпала и в Скай като гледам. За 80 лв. може да се вземе по-скъпата на 1866MHz  - http://sky.bg/Details.aspx?ID=20756

Иначе при липсата на друго логичният избор е Корсара за 76 лв. - http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-2x4GB-Vengeance-DDR3-1600Mhz-1.5V/description.html

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

не виждам такава в никем, от там ще се поръчва (засега е най-евтино) паметта е 8г една плочка, другата такава е за 86лв

• Автор

заради двата слота само съм избрал една плочка, ако нещо след време му трябва още памет

Това е при условие, ако в бъдеще ще се добавя още памет.

Ако вземеш само едната плочка, само двуканалния режим се губи, но реално няма да усетиш разлика в производителността.

Ето едно преложение от мен!

количка

Ако много надхвърлям бюджета махнете едната плочка рам.

Все пак проверете дали картата ще се събере в кутията!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.