Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

триене на папка

Featured Replies

Здравейте ! :)  Някой знае ли защо ,не мога да изтрия една папка ,която ми е на десктопа ! Като дам да изтрие ми излиза ,че е отказан достъп до папката .Пише ,че трябва да поискам разрешение от ......PS.........за да направите промени в папката .   Как да поискам това разрешение ? А и все пак влизам с администраторки акаунт в Windows !  Някой може ли да ми помогне ! :)

Редактирано от veso_exees (преглед на промените)

Здравейте ! :) 

Някой знае ли защо ,не мога да изтрия една папка ,която ми е на десктопа ! Като дам да изтрие ми излиза ,че е отказан достъп до папката .Пише ,че трябва да поискам разрешение от ......PS.........за да направите промени в папката .  

Как да поискам това разрешение ? А и все пак влизам с администраторки акаунт в Windows ! 

Някой може ли да ми помогне ! :)

Пробвай с тази програма.Много пъти ми е вършила работа, надявам се да ти помогне. :)

• Автор

благодаря за отговорите :Емигрант с unlocker не става пич,програмата не става за win 7 :( 

Същност Емигрант намерих работещ Unlocker който е за 32 и 64 битов Win ,програмата я подкарах на Win 7 ,свърши блестяща работа .Благодаря :) happy :) 

баси и вица стана :D Емигранд тази папка я изтрих както казах по горе ! Папката отиде в кошчето ,ама сега не иска да изпразва кошчето :D 

благодаря за отговорите :Емигрант с unlocker не става пич,програмата не става за win 7 :(

Същност Емигрант намерих работещ Unlocker който е за 32 и 64 битов Win ,програмата я подкарах на Win 7 ,свърши блестяща работа .Благодаря :) happy :)

баси и вица стана :D Емигранд тази папка я изтрих както казах по горе ! Папката отиде в кошчето ,ама сега не иска да изпразва кошчето :D

Пробвай под safe mode.Има и по-лесен начин, но нямам време в момента! ;)

Отново със същата програма. Само че сега начина ще е малко по различен. Върви във старт менюто. Избери всички програми. Намери къде е програмата Unlocker и я разклони. След това избери Start Unlocker. Ще се отвори страница. От нея избери кошче или ако трябва да го отвориш, не си спомням как точно беше. Пробвай ще се справиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.