Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

18-ти Рожден ден...

Featured Replies

Здравейте!

Има едно проблемче и се надявам за помогнете. След 6 дена правя 18 и се чудя как да го опразнувам. Всеки ми казва, че 18-тата година била важна и рождения ден трябва да е добър, защото ще го помня цял живот. Съгласен съм...обаче не знам как да го организирам. Преди винаги съм празнувал вкъщи, семейно...или на компа. xD Искам този да е по-различен. Проблема е, че майка ми не иска да го празнуваме вкъщи, а навън в някое заведение. Няма лошо, но иска и там да си викна приятелите... и ми е някак странно да празнувам 18-ти рожден ден с приятелите ми и наще. Нямаме възможност да го празнуваме два пъти, един път семейно и един път с приятели, както правят доста познати, така че трябва да измисля нещо друго. Притеснявам се, че няма да се отпуснат при положение, че родителите ми са там. Мислех да каня целия ми клас (24 човека) и отделно други приятели и познати (~10 човека), обаче нямам възможност да поканя толкова много хора. Проблема е, че трябва да избера и да поканя околко половината клас, а останалите не, и от сега ми става кофти. Ще съм благодарен на съвети как да го организирам за не им е скучно на гостите.

А защо не отпразнуваш рождения си ден със семейството си в домашна обстановка скромно на обяд примерно а с приятелите си да излезеш вечерта. Кажи им че не искаш подаръци,могат да ти съберат  някаква сума и да ти помогнат. Не виждам нищо срамно. Аз преди време по подобен начин отпразнувах рожден ден, не ми липсват подаръците, липсват ми хората...

Най - добре със семейството някъде на заведение без приятели.Това че казват хората че един път се ставало на 18 и какво то и на 19 и на 20 се става един път така че...

• Автор

А защо не отпразнуваш рождения си ден със семейството си в домашна обстановка скромно на обяд примерно а с приятелите си да излезеш вечерта. Кажи им че не искаш подаръци,могат да ти съберат  някаква сума и да ти помогнат. Не виждам нищо срамно. Аз преди време по подобен начин отпразнувах рожден ден, не ми липсват подаръците, липсват ми хората...

Семейно мога да го празнувам с баща ми и майка ми. Празнуване с трима човека не върви... Плюс това и родителите ми искат да отидат на заведение да празнуват и те.

Най - добре със семейството някъде на заведение без приятели.Това че казват хората че един път се ставало на 18 и какво то и на 19 и на 20 се става един път така че...

Както казах и на @winboze някак не върви да отидеме на заведение и да сме само трима.

И да прав си, че всички рд се празнуват веднъж, но до сега не съм празнувал такъв който да запомня. А какъв по-добър повод да направя нещо по-добро от 18-тия рд.

Все пак благодаря за предложенията!

18-ти, 20-ти, 50-ти, 53-ти и т.н. са си рождени дни като всеки друг. Специален бил... дрън-дрън.

виж,аз 18ия си рожден ден например го празнувах с двама приятели,съвсем скромно... не е важен броя на годините които навършваш а хората с които споделяш самия празник. Като ставаш на 18 какво? ставаш пълнолетен... И? събери роднините си,приятели колкото можеш и излезте заедно и празнувайте, не виждам нищо по-специално в 18ия рожден ден... 

Гониш дъртите на заведение и сабираш тайфата у вас. Също така "карайте умната с русите", че много келеши на едно място, може да стане някоя беля.

-Какви дъртаци....?     Взимаш пари, каниш най-добрите ти приятели, отивате в парка и пиете по....-едно. След това нещата ще се развият в неочаквани поски...... -Е, гледайте да оцелеете! Та да има и 19-ти бъртдей.....

• Автор

Гониш дъртите на заведение и сабираш тайфата у вас. Също така "карайте умната с русите", че много келеши на едно място, може да стане някоя беля.

То по-тая логика ще мога поканя целия клас...тоест 30 човека в 60 квадрата. Ииии после кой ще чисти.... :D

-Какви дъртаци....?     Взимаш пари, каниш най-добрите ти приятели, отивате в парка и пиете по....-едно. След това нещата ще се развият в неочаквани поски...... -Е, гледайте да оцелеете! Та да има и 19-ти бъртдей.....

Нещо подобно се опитвам да направя, ама не се знае...имам още ден и половина да го измисля.

Редактирано от Th3Pr3aCh3R (преглед на промените)

То по-тая логика ще мога поканя целия клас...тоест 30 човека в 60 квадрата. Ииии после кой ще чисти.... :D

Нещо подобно се опитвам да направя, ама не се знае...имам още ден и половина да го измисля.

Празненството си е празненство - няма значение къде и с кого. ;)

Ха, каква рима.

Важното е да си изкараш весело, пък другото...

Това за 18-ия рожден ден въобще не е вярно. Аз си го отпразнувах скромно с 2-3 приятеля и така...

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

Аз имам същия проблем, с тази разлика, че съм родителят на навършваща 18 г. дъщеря. Тя  реши да да го празнува по подобен начин в заведение заедно с още две съученички с които навършват годините в рамките на 10-на дни. Та всяка е решила да си покани по 20 човека. Вече уговорихме заведението общо за 550 лева вкл. наем, диджей и обслужване, без кетъринг. Черпенето ще го организираме ние, защото офертата им беше много  бедна за 20 лв куверт. 

Не съм особено въодушевен от идеята, но така или иначе се съгласихме.

• Автор

Празнувах го на 3-ти вечерта и си изкарахме страхотно. Събрахме се 8 човека (възрастните бяха и те 8, на отделна маса) ядохме, пихме, играхме...беше жестоко. Най-доброто ми отпразнуване което съм правил някога. Със сигурност ще го запомня. Да вярно, изръсихме се доста...за храна, пиене и DJ, но си заслужаваше. Ако имах възможност щях всяка събота да правя подобно нещо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.